MovSer

All about movies and series

It del 2 skræmmer Angel Has Fallen It del 2 skræmmer Angel Has Fallen
Angel Has Fallen har siden premieren for et par uger siden ligget nummer et på box office listen. Dette sandsynligvis fordi der ikke har... It del 2 skræmmer Angel Has Fallen

Angel Has Fallen har siden premieren for et par uger siden ligget nummer et på box office listen. Dette sandsynligvis fordi der ikke har været andre nye og større film på plakaten. Angel Has Fallen har i skrivende stund indtjent lige over 50 millioner dollars i løbet af de første 3 ugers levetid. Men nu er filmen skræmt væk fra første pladsen, efter It del 2 havde premiere i sidste uge. Du kan i øvrigt læse vores anmeldelse lige her.

It del 2 omsatte for hele 91 millioner dollars i USA, og selv om at det er 30 millioner dollars mindre end første IT film fra 2017, så har Stephen King filmatiseringen sat sig solidt på første pladsen -Filmen har på verdensplan omsat for hele 185 millioner dollars og selv om den med stor sandsynlighed ikke når de samme tal som første del, så må det betegnes som en succes allerede.

It del 2 har modtaget blandet anmeldelser og ligger pt. på en Rotten Tomatoes score på 64%, hvorimod del 1 lå på hele 86%.

Har du set It del 2 og hvad synes du den er bedre eller dårligere end første del?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.