MovSer

All about movies and series

Jamie Foxx og Jeremy Renner er stadig linet op for nyt Spawn franchise. Jamie Foxx og Jeremy Renner er stadig linet op for nyt Spawn franchise.
De fleste comic book fans prøver nok stadig at glemme Spawn filmen fra 1997. Ikke desto mindre har Todd McFarlane´s karakter stadig en... Jamie Foxx og Jeremy Renner er stadig linet op for nyt Spawn franchise.

De fleste comic book fans prøver nok stadig at glemme Spawn filmen fra 1997. Ikke desto mindre har Todd McFarlane´s karakter stadig en stor fanbase og nu er vi kommet en ny film nærmere.

Helt uskyldig i Spawn fadæsen fra 1997 er McFarlane ikke, således fungerede han selv som executive producer på “værket” – ups!.

Spawn skaberen Todd McFarlane har siden 2017 forsøgt i samarbejde med Blumhouse productions, at få gang i endnu en gang Spawn, denne gang som et Reboot.

Det nye er at McFarlane denne gang også selv skal instruere, hvilket vil være første gang han har gjort det på en hel spillefilm.

Lad os håbe det går bedre end dengang Frank Miller selv instruerede hans klassiske Spirit karakter i “filmen” The Spirit fra 2008, AUCH for en fadæse!

Jamie Foxx er stadig “on” på projektet som hovedpersonen Al Simmons alias djævelens sendebud Spawn.

Hawkeye himself alias Jeremy Renner er også stadig “signet on” i rollen som politimanden/detektiven  Twitch Williams.

Filmen vil blive en rigtig “hård” Rated-R og vil ligge på et mindre mikrobudget a la 12 millioner dollars, hvilket Blumhouse Productions jo er mestre i at skjule.

Bring it on Todd, vi er sgu alligevel lidt trætte af at vente på Deadpool 3.

Lidt baggrund og tegneserie nørderi for de ikke indviede:

I korte træk handler Spawn serien om CIA-agenten Al Simmons, der dør og efter en tur i helvede kommer tilbage til jorden mod en handel med djævelen, Malebolgia.

Sjældent har man hørt, at en pagt med djævelen er noget godt træk, og Al narres da naturligvis også af Malebolgia, “dum” som han er og bliver en såkaldt ‘hellspawn’ – og dermed navnet Spawn.

Modsat de første 15 original historier får Todd McFarlane siden hjælp til at skrive og tegne, og Greg Capullo m.fl. bidrager med tegninger og farvelægning.

Spawn vandt i 1992 bl.a. Inkpot Award og National Cartoonists Society Award for Best Comic Book. I forbindelse med udgivelsen af Spawn nr. 1 har bladet stadig rekorden som bedst sælgende uafhængige tegneserieblad. Det solgte 1,7 mio. eksemplarer. Spawn er det længstlevende uafhængige tegneserieblad.

I 2019 udgives Spawn nummer 300 og dette blev fejret med bl.a. flere forsider af Todd McFarlane selv, Greg Capullo m.fl.

Så alt dette kære TheMovser læsere kan i udenad til næste gang vi ses, ikke? – ellers ringer vi sgu efter Spawn!

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.