MovSer

All about movies and series

Jay and Silent Bob trailer ude Jay and Silent Bob trailer ude
Comic Con San Diego er i gang og dette betyder masser af trailers. Første trailer til den kommende ‘Jay and Silent Bob Reboot’ er... Jay and Silent Bob trailer ude

Comic Con San Diego er i gang og dette betyder masser af trailers. Første trailer til den kommende ‘Jay and Silent Bob Reboot’ er ude og den byder på en masse velkendte cameos.

Jay og Silent Bob så vi første gang i filmen Clerks fra 1994, der spilles af Kevin Smith og Jason Mewes. Jay og Silent Bob er to karakterer, der ofte er med i mange af Kevin Smiths film og de to karakterer har nærmest fået kultstatus.

Traileren ser underholdende ud og umiddelbart er den velkendte humor som den plejer. Undertegnede glæder sig til den udkommer senere i år, dog er den præcise dato ikke kendt endnu.

Er det en film I glæder jer til?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene