MovSer

All about movies and series

John Wick serien overhaler nu Matrix serien med flere længder. Men det vidste vi vel godt? John Wick serien overhaler nu Matrix serien med flere længder. Men det vidste vi vel godt?
55-årige Keanu Reeves er en travl herre og det er instruktør af John Wick filmene Chad Stahelski så sandelig også. Nu forlyder det allerede... John Wick serien overhaler nu Matrix serien med flere længder. Men det vidste vi vel godt?

Stuntmanden og filminstruktøren m.m. Chad Stahelski er en yderst travlt beskæftiget herre, der udover at være behjælpelig med de altafgørende stunts i den kommende Matrix 4, også pønser på et Highlander remake, actionfilmen Kill or Be Killed og fantasy filmen Sandman Slim. Og så arbejder han også lige på to tv-serier, nemlig Rain(også med Keanu Reeves i hovedrollen som John Rain) og Gangsters of Shanghai.

Dampbarn eller energisk geni?

Han er nok stadigvæk mest kendt for den succesfulde Keanu Reeves action serie om John Wick, der sidste år sørgede for at seriens tredje del blev dette års største action basker.

Der skal naturligvis en fjerde del på bordet, men nu forlyder det i bedste “Mission: Impossible” stil, at der også allerede nu er en femte del på vej, så fjerde del vil fungere som en slags “cliffhanger” i franchiset.

Filmene vil skudt såkaldt “back-to-back”, så snart Keanu Reeves er færdig med sit “Neo-tiske” arbejde med Matrix 4.

Fjerde del af John Wick sagaen har stadig en release dato af 27. maj 2022 og den kommende Matrix 4 1. april 2022(dette er altså IKKE en joke!).

Hvornår femte del af John Wick dukker op vides ikke pt. Uanset hvad vil TheMovser dukke op!

The Matrix serien hermed overhalet!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.