MovSer

All about movies and series

Joker tryllebinder, fascinerer og imponerer alverdens anmeldere i Venedig. Joker tryllebinder, fascinerer og imponerer alverdens anmeldere i Venedig.
En nyklassiker er blevet født! Den hedder JOKER!! lyder jungletrommerne fra Venedig. Joker tryllebinder, fascinerer og imponerer alverdens anmeldere i Venedig.

Todd Phillips “Joker” film havde forpremiere i lørdags for heldige udvalgte anmeldere på Venedig festivalen og det blev IKKE en joke!

“Joaquin Phoenix er bedre end Heath Ledger! Ren tour de force! Gør klar på at se ting der ikke før har været set i Comic book film. Oscar værdig, “, skriver IGN

“Eén af 2019´s bedste film”, skriver Forbes

“Hypnotisk pervers!”, skriver Variety

DC og Warner Brothers er hermed i DEN GRAD tilbage. Selvom “Joker” er mere end “bare” en Comic book film kan DC/Warner ihvertfald kunstnerisk, hvis ikke økonomisk, nu tvære tilbage til Marvel og Disney studierne. Hvem sagde at krig ikke var godt for noget?

Lidt flere detaljer har vi også fået:

Joaquin Phoenix spiller Comedy Act skuespilleren Arthur Fleck, der bor med sin skrøbelige mor i Gothams 1981 periode. I angst for ikke at havne på Gotham Asylum, opsøger han sin mors tidligere arbejdsgivere Familien Wayne. Da dette naturligvis går galt og hans karriere er lige til skraldespanden, maler han sit ansigt til klovnemaske, med bl.a. hans eget blod og går systematisk i krig med Gotham og dens indbyggere.

Filmen ligger pt. på 88% hos Rotten Tomatoes, og Marvel/Disney har indstillet Robert Downey Jr. som oplagt Oscar bud. En skuespillernes titelkamp kan nu med Joaquin Phoenix´s højrelevering udfolde sig. Begge er tidligere Oscar nominerede skuespillere med op til 3 nomineringer.

Jungletrommerne buldrer også positivt højt omkring 2021´s “The Batman”. “Matt Reeves kommer til at vise jer ting i ikke troede muligt!” bliver der sagt fra insiders!

Så hjerteligt tillykke til generationen der blev født omkring år 2000: i har ENDELIG fået jeres egen Taxi Driver! – og lad nu det Todd Snider cut af “Justice League” ligge som en forglemmelse!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.