MovSer

All about movies and series

Jude Law sætter “kloen” i stor skurkerolle i Disneys Peter Pan & Wendy. Jude Law sætter “kloen” i stor skurkerolle i Disneys Peter Pan & Wendy.
Èn af Disneys største og mest populære skurkeroller, bliver nu besat af charmør skuespilleren Jude Law. Det er nemlig den klassiske Peter Pan skurk... Jude Law sætter “kloen” i stor skurkerolle i Disneys Peter Pan & Wendy.

Mens corona virussen har travlt med smittespredningen, har Disney studierne stadig travlt med at “re-modellere” deres klassiske gamle hits, som f.eks. deres klassiske Peter Pan fra 1953.

Det vistnok første forsøg på en filmudgave af Peter Pan historien, var med Herbert Brenons film Peter Pan fra 1924, som faktisk fik en dansk biopremiere 21. december 1925. Hovedrollen blev i øvrigt sjovt nok spillet af en kvinde(!!!) næsten 100 år før “Mee-Too” bevægelsen, ved navn Betty Bronson.

Men det kan vel med sikkerhed siges, at det er Disneys tegnefilm udgave der er den mest kendte(og elskede?) version af J.M. Barries fortællinger, som han først skrev som skuespil tilbage i 1904.

Ellers må Steven Spielbergs Hook fra 1991 nok være den mest populære filmversion, til trods for mange friheder med historiefortællingen.

Her blev den klassiske skurk Kaptajn Klo spillet med herlig overdreven gusto af Dustin Hoffman. I 2003 og 2015 versionerne af Peter Pan, blev skurkerollen spillet af henholdsvis Jason Isaacs og Garrett Hedlund.

David Lowery der tidligere fik genfilmatiseret Disney “klassikeren” Peter & Dragen fra 2016, har af Disney bosserne igen fået forsøget til at gøre Peter Pan i liveaction udgave, til et globalt hit.

Titlen bliver Peter Pan & Wendy, og en Alexander Molony skal spille drengen der aldrig ældes og Ever Anderson der spiller “Young” Natasha Romanoff i den kommende Black Widow, spiller Wendy.

Nu er castingen af rollen som den klassiske superskurk Kaptajn Klo blevet afsløret, og castingen er gået til 47-årige Jude Law. Denne casting finder TheMovser sidder lige i øjet, når nu en Johnny Depp er blevet “skibsforlist” af Disney studierne.

Jude Law er pt. også i gang med tredje del af nyopdateringerne af Sherlock Holmes historierne, i rollen som Dr. Watson. Disse film fik instruktøren Guy Ritchie kickstartet med stor succes med debuten i 2009. Ritchie vender dog ikke tilbage i tredje ombæring, da Rocket Man instruktøren Dexter Fletcher har fået jobbet.

Hvad siger i TheMovser fans, skulle rollen have været gået til Johnny Depp i stedet?

Disneys kommende Mulan reboot har fortsat premiere 21. august.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.