MovSer

All about movies and series

kan du slå denne Marvel fan? kan du slå denne Marvel fan?
Hvis du troede, at du var mega fan af Avengers: Endgame, så har sandsynligvis lang vej op til denne fan! 110 gange har han... kan du slå denne Marvel fan?

Hvis du troede, at du var mega fan af Avengers: Endgame, så har sandsynligvis lang vej op til denne fan! 110 gange har han været inde og se Avengers: Endgame! Yup, du læste skam rigtigt! De amerikanere er ikke helt normale!

I søndags tangerede Agustin Alanis den oprindelig  rekord, der blev sat af Anthony Mitchell ved at have set Avengers: Infinity War 103 gange.

Som om det ikke er vildt nok! Der skulle dog ikke gå længere tid ( helt nøjagtigt 1 dag), før denne rekord var slået noget så eftertrykkelig. Nu har han set filmen i biografen 110 gange

Har nogen af Jer set Avengers:Endgame 110  gang og synes I det er ?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.