MovSer

All about movies and series

Kan “Thor” svinge med hammeren i kommende Mad Max film? Kan “Thor” svinge med hammeren i kommende Mad Max film?
Efter flere måneders spekulation kan Mad Max-instruktøren George Miller endelig bekræfte, hvem der indtager hovedrollen i den længe ventede ’Mad Max’-prequel, ‘Furiosa’. Kan “Thor” svinge med hammeren i kommende Mad Max film?

Efter flere måneders spekulation kan Mad Max-instruktøren George Miller endelig bekræfte, hvem der indtager hovedrollen i den længe ventede ’Mad Max’-prequel, ‘Furiosa’.

Ifølge Variety har Miller castet Anya Taylor-Joy til rollen som den unge Furiosa, som Charlize Theron som bekendt spillede på ikonisk vis i ‘Fury Road’ fra 2015. Hun udtaler sig om rollen:

“Jeg blev forelsket i Furiosa, den måde, Charlize præsenterede hende. Hun gjorde sådan et utroligt stykke arbejde, og det var så smukt, og jeg kan ikke engang tænke på at forsøge at træde ind i hendes sko. Det skal være noget andet, fordi det bare ikke kan lade sig gøre.”

Og ikke nok med det så kan Miller også meddele, at ingen ringere end Thor himself Chris Hemsworth og Yahya Abdul-Mateen II vil tilslutte sig rollelisten.

Taylor-Joy fik sit gennembrud, da hun spillede hovedrollen i indiehorrorfilmen The Witch også fra 2015 og har sidenhen slået sit navn fast i film som ´Split` ’Thoroughbreds’ samt den roste periodekomedie ´Emma´.

Hemsworth er for de fleste synonym med Marvel-tordenguden Thor, mens Abdul-Mateen II er en voksende Hollywood-stjerne, der er bedst kendt for sin rolle i Watchmen, som for nylig indbragte ham en Emmy.

Chris Hemsworth udtaler:

“Pretty damn fired up” for at være en del af et franchise, der betød alverden for mig som barn at vokse op i Australien. Mad Max var højdepunktet og en stor grund til, at jeg kom ind i skuespillerfaget for at fortælle historier. Det faktum, at jeg vil have den ære, ikke kun at blive instrueret af filmens oprindelige visionær George Miller, men også deltage i Furiosa oprindelse historie, er utrolig spændende. Kæmpe respekt for George, Mel, Charlize, Tom og alle de stemmer og besætning, der hjalp med at opbygge denne episke verden. Jeg vil gøre mit bedste for at fortsætte traditionen med filmisk “badassery.”

Filmen vil følge den yngre udgave af den enarmede krigskaptajn Furiosa fra Fury Road, men detaljer omkring plottet er endnu ikke blevet bekræftet.

Miller har instrueret alle fire ’Mad Max’-film, hvoraf Fury Road løb afsted med hele seks statuetter ved Oscar-uddelingen i 2015, og ligesom til forgængeren vil Miller udvikle manuskriptet i samarbejde med Nick Lathouris.

En premieredato er endnu uvis, hvilket TheMovser naturligvis ikke kan vente på!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.