MovSer

All about movies and series

Det er ingen hemmelighed, at Keanu Reeves har fået et kæmpe comeback de seneste år. Dette er sket med et af de bedste film...

Det er ingen hemmelighed, at Keanu Reeves har fået et kæmpe comeback de seneste år. Dette er sket med et af de bedste film franchises i nyere tid, nemlig John Wick filmene. Men allerede inden Reeves store comeback, har han altid haft en stor fanskare, som har fulgt ham i tykt og tyndt. Ja, selv da han lavede alle de forfærdelige drama film i 90erne og start 00erne.

Hans popularitet har altid været stor, dette også fordi han er en Hollywood stjerne, der gør rigtig meget for andre. Han er kendt for at hilse og kunne navnene på alle på et filmset. Men som om det ikke er nok, så bruger han mange penge på at hjælpe andre og støtter flere organisationer bl.a. kræft. Der er i hvert fald mange historier omkring hans venlige personlighed og derfor kommer det alligevel ikke helt som en overraskelse, at der nu er oprettet en underskriftsindsamling på Change.org, der på nuværende tidspunkt og kun efter en lille uge er oppe på 3.500 underskifter.

Det er ikke bare hvilken som helst titlen som årets mand, disse fans forsøger at give til Keanu Reeves. Det er titlen som årets person på Time Magazine, der i tidens løb har udnævnt mange store mennesker. Bare for at nævne nogle få såsom; Mahatma Gandhi, Winston Churchill, Nikita Khrushchev, John F. Kennedy, Pave John Paul II. Vi vælger dog ganske elegant, ikke at snakke om, at de også valgte Adolf Hitler, Joseph Stalin og Vladimir Putin.

Det er uanset hvad man tænker om prisen, en stor ære. Undertegnede synes faktisk at det giver god mening at han i det mindste bør nomineres.

Hvad synes I? Er I ligeglade eller synes I det er useriøst hvis han bliver nomineret?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.