MovSer

All about movies and series

Det er alment kendt, at Kevin Feige er en stor Star Wars fan. Nu hvor Skywalker sagaen er ved at være afsluttet, har det...

Det er alment kendt, at Kevin Feige er en stor Star Wars fan. Nu hvor Skywalker sagaen er ved at være afsluttet, har det været et logisk valg for Disney bestyrelsesformanden Alan Horn, at få Marvel høvdingen Kevin Feige om bord til at lave en ny era af Star Wars film.

Der er nogle der mener, at det er fordi Kathleen Kennedy’s fremtid som chef for Lucas film er på spil. Hvorimod andre antyder, at den eneste grund til at Kevin Feige skal være med til, at lave en ny generation af Star Wars film, er på grund af hans kærlighed til franchiset.

En ting er dog helt sikker, det er ikke uden grund at Disney gerne ser Feige om bord på kommende Star Wars film. Han har bragte enorm succes til Marvel filmene og alle 10 film han har produceret har indtjent ikke mindre end 27 milliard dollars. Disney skulle efter sigende stadigvæk have tillid til Kathleen Kennedy, men hun var ikke en Disney selv valgte efter de købte Lucas film. Det var George Lucas der lige inden købet havde ansat hende som chef for Lucas film.

Men der har været en del kontroverser med bl.a. instruktøren af Rogue One Gareth Edwards, men også da hun fyrede Phil Lord og Chris Miller midtvejs under Solo filmen, hvorefter Ron Howard blev hentet ind til at færdigøre filmen. Det blev heller ikke bedre af, at Solo filmen blev den første Star Wars film nogensinde, der ikke skabte et overskud.

Undertegnede kan se noget godt og skidt i, at Kevin Feige skal lave kommende Star Wars film. Vi ved han er dygtig og han har været med til at skabe nogle fremragende Marvel film. Desværre er Star Wars franchiset et helt andet og forventningerne til Star Wars film anderledes. Tiden må vise om Feige er den rette mand til at lave nogle helt nye Star Wars film.

Hvad synes du om denne nyhed og tror du Kevin Feige er den rette mand?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.