MovSer

All about movies and series

“Kingsman” instruktør i overvejelse omkring “De Fantastiske fire” reboot. “Kingsman” instruktør i overvejelse omkring “De Fantastiske fire” reboot.
Det syder og koger hos Marvel og Disney omkring optagelsesprøverne til "De Fantastiske fire" rebootet. “Kingsman” instruktør i overvejelse omkring “De Fantastiske fire” reboot.

Hvis man går ind på imdb vil man med lidt hurtig hovedregning konkludere, at de 4 fadæse versioner af “De Fantastiske fire” film produceret i perioden 1994-2015 tilsammen giver et “score” på 4,85% ud af 10.

VERY BAD, yes VERY BAD indeed. Derfor er vi mange der stadig drømmer om at Kevin Feige og resten af Marvel teamet kan få toptrimmet de fire helte i vanlig Marvel liga.

Matthew Vaughn var selv med til at sende det sidste kistesøm i skrækscenariet, da han medvirkede til rædslen “Fantastic Four” fra 2015 som producer, som har den flotte score på imdb med 4,3.

Roger Corman rædslen “Fantastic Four” fra 1994 “scorer” flotte 3,8%

Derfor har han været oppe på Kevin Feiges kontor og bedt om forladelse og søge om førertrøjen for reboot føljetonen.

Matthew Vaughn har tidligere instrueret bla. “Kick-ass”, “X-Men: First Class” og de 2 første “Kingsman” film.

Da samtalen foregår under lukkede døre dybt nede i det såkaldte “Disney vault”, venter vi stadig på om den gode hr. Vaughn er blevet tilgivet.

Bare det bliver FANTASTIC!

Der går også vilde rygter omkring Emily Blunt som Sue Storm. JA TAK!

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.