MovSer

All about movies and series

Klar til Westworld sæson 4 og 5? Klar til Westworld sæson 4 og 5?
Westworld sæson 3 får premiere i første halvår af 2020, det bekræfter HBO’s programchef Casey Bloys i et interview med thewrap.com. Desværre er der... Klar til Westworld sæson 4 og 5?

Westworld sæson 3 får premiere i første halvår af 2020, det bekræfter HBO’s programchef Casey Bloys i et interview med thewrap.com. Desværre er der endnu ingen eksakt dato, dog er vores bedste bud, at vi nok skal forvente en premieredato april-maj 2020.

Der har været usikkerhed omkring en sæson 4 og 5, da skaberne af serien Jonathan Nolan and Lisa Joy fornyeligt skrev under på en kontrakt med Amazon Studio (april i år). Hvilket betyder at de ikke fremadrettet skal arbejde for Warner Bros. tv, som er produktionsselskabet for Westworld serien (WarnerMedia ejer HBO entertainment). Det har betydet, at fans har været bekymret omkring Nolan og Joys engagement for fremtidige Westworld produktioner.

Det virker dog til, at der kontraktligt er styr på tingene, da HBO’s programchef Bloys udtaler;

“They are 100 percent hands on and we have deals with them for a potential fourth and fifth season. So the deal with them [at Amazon] is for, I believe, everything but ‘Westworld.’ And they’re very committed to ‘Westworld.’ So I’m not worried about losing their focus, they don’t lose focus”

Bloys udtaler sig kryptisk omkring hvem der er med i sæson 3. Til spørgsmålet hvem der er med igen i sæson 3 udtaler han;

“If you didn’t see them in the trailer, I’m not gonna respond”

Hvad vi dog med sikkerhed ved, er at Ed Harris, Tessa Thompson, Jeffrey Wright og Evan Rachel Wood igen er med.

Westworld sæson 2 fik dog lidt kritik af både fans og kritikere, da nogle mente, at historien var for kompleks (flere tidslinjer), der gjorde den lidt svær at følge med i og at volden blev for overdrevet. Nolan og Joy har dog lovet, at sæson 3 vil være lettere at følge med i. Undertegnede var dog vild med alle overraskelserne i sæson 2.

Hvad synes du om sæson 2? Glæder du dig til 3 og eventuelt S4 og S5?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.