MovSer

All about movies and series

Kommende Ridley Scott ´Alien´ Tv-serie, kommer til at foregå på landjorden. Kommende Ridley Scott ´Alien´ Tv-serie, kommer til at foregå på landjorden.
Nu ser det ud til at `Alien´ mesteren Ridley Scott endnu engang skal ud og "Alienate(?)" sine fans, for Disney, FX og `Legion/Fargo´ serie... Kommende Ridley Scott ´Alien´ Tv-serie, kommer til at foregå på landjorden.

Meget kan hænge sammen. Whisky og cola, druk og tømmermænd og ja, Ridley Scott og ´Alien´ franchiset.

Nu har dette “ægteskab” jo haft sine opture – originalen fra 1979 – og så…..husker jeg pludseligt igen hvorfor jeg elsker sprut!

Nu ser det ud til at `Alien´ mesteren Ridley Scott endnu engang skal ud og “Alienate(?)” sine fans, for Disney, Scott, FX og `Legion/Fargo´ serie instruktøren Noah Hawley, skal nu samles om en kommende ´Alien´ Tv-serie.

Det er… virkelig vilde nyheder. ´Alien´ filmen satte dengang i 1979, en ny standard for sci-fi rædsler omkring besætningen på skibet Nostromo – herunder Sigourney Weaver som arrestordre officer Ellen Ripley- der kæmpede mod en rædselsvækkende, syre-spyttende “Alien”, med den “rare” hensigt, at plante babyer i “vore” maver. Instruktør James Cameron fulgte senere op med en action-tung efterfølger i 1986, og fik herefter officielt lanceret en hel franchise, der også indeholder David Fincher‘s instruktør debut, to crossovers omkring Predator-serien, og Ridley Scott’s big-budget prequels, Prometheus og Alien: Covenant.

Instruktøren Noah Hawley har været en “top drawer” på FX’s genre-serier i et stykke tid nu. Han tilpassede Coen brødrenes `Fargo´ til en antologi serie i 2014, som nu har varet i yderligere tre sæsoner. Samtidig stod Hawley i spidsen for Legion på netværket, en Marvel-serie løst sat i X-Men kanonen med Dan Stevens som den klassiske tegneserie mutant, David Haller.

Jeg er virkelig spændt på at se, hvad forfatteren/instruktøren kan gøre med ´Alien´, for når hans arbejde er godt, er der ligesom intet andet derude, men når det er dårligt …(´Lucy i himlen´?).

Med Legion skaberen Noah Hawley ved instruktør roret og den oprindelige instruktør Ridley Scott som producer, vil Alien serien efter sigende, spændende nok, være den første del af franchisen, hvis kommende fortællinger skal søsættes på Jorden.

Så nu er det altså ikke kun en Thomas Treo, der kan levere jordlige syrebade!

Det følgende klip er IKKE produceret hos Disney, og er efter sigende IKKE “FAKE NEWS”:

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.