MovSer

All about movies and series

Lion King åbner stort i Kina Lion King åbner stort i Kina
Disney’s løvernes konge har et særligt tag på kineserne. For mange i Kina, er den oprindelige tegnefilm fra 1994, den første film de så... Lion King åbner stort i Kina

Disney’s løvernes konge har et særligt tag på kineserne. For mange i Kina, er den oprindelige tegnefilm fra 1994, den første film de så i biografen. Disney’s remake der har haft premiere i kina en uge før andre lande, har også vist sig, at være Disney’s største åbningsdag i landet nogensinde på 13 millioner dollars. Dette selv om at der i Kina er færre der går i biografen end tidligere, helt præcist har man set et fald på 5%.

Det ser dog ud til, at Løvernes konge er filmen, der kan få det faldende antal biografgængere til at stige igen. Efter tre dage har filmen allerede indtjent 55 millioner dollars, hvilket også overgår Disney’s andre live action adaptioner såsom Dumbo( Marts) og Aladdin (Maj). Maoyan mener at filmen kan nå at indtjene omkring 170-180 millioner dollars alene i Kina, hvilket vil gøre den til Disney’s mest indtjenende Live action film til dato.

Kineserne virker ej heller til at være påvirket af de første anmeldelser der er kommet, hvor der både er positive og negative. Pt. er gennemsnittet på Rotten Tomatoes på 60%. Du kan i øvrigt læse TheMovSer.dk’s anmeldese på onsdag d. 17 Juli.

Har I besluttet jer for, om det er en film I vil se?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.