MovSer

All about movies and series

Mads Mikkelsen & Co. erstatter Bond dato med sikkert vinter hit. Mads Mikkelsen & Co. erstatter Bond dato med sikkert vinter hit.
Nu "flytter" Mads Mikkelsen og Co. ind i den trængte biograftomme november, til sikkert stor "ærgrelse" for Bond, med en ny fremskyndelsesdato på Retfærdighedens... Mads Mikkelsen & Co. erstatter Bond dato med sikkert vinter hit.

Det er muligt at Bond i sidste ende fik gjort has på Le Chiffre dengang i 2006, men med hans seneste outré No Time To Die forflyttelse til den 2. april næste år, står november måned rimelig kalender tom.

Indtil nu….

For nu “flytter” Mads Mikkelsen og Co. ind i den tr√¶ngte biograftomme november, med en ny fremskyndelsesdato p√• Retf√¶rdighedens ryttere.

Anders Thomas Jensens seneste film, med Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas i hovedrollerne, skulle have ramt danske biografer den 25. december.

Men nu er den rykket frem til 19. november, så publikummer fulgt forståeligt ærgerlige over udsættelsen af James Bond, har noget andet at se i biografen.

‚ÄĚMed flytningen af James Bond-filmen blev de danske biografer efterladt med et gigantisk hul i markedet, og ved at flytte¬†Retf√¶rdighedens ryttere¬†en m√•ned frem giver vi b√•de biograferne en enest√•ende mulighed for at fylde salene med en stor film og publikum chancen for at se en k√¶mpe eventfilm fra november,‚ÄĚ siger Frederik Honor√©, direkt√łr i Nordisk Film Distribution.

Han forventer sig desuden meget af filmen:

‚ÄĚDet er ikke nogen hemmelighed, at vi har store forventninger til¬†Retf√¶rdighedens ryttere. Den har testet helt fantastisk, og publikum synes, at filmen er b√•de meget morsom og r√łrende. Den burde v√¶re s√• godt som sikret et fremragende “word-of-mouth, og derfor vil den ogs√• have st√¶rke foruds√¶tninger i markedet ved at f√• premiere i november, hvor der p√• grund af en r√¶kke datoflytninger ikke l√¶ngere er konkurrence fra store internationale eller amerikanske film.‚ÄĚ

Retfærdighedens ryttere er produceret af Zentropa, som også står bag Thomas Vinterbergs Druk, der lige nu fejrer succes i danske biografer med over 400.000(!!!) solgte billetter i skrivende stund.

I sidste uge udsendte filmselskabet en kort teaser til Retfærdighedens ryttere. Men i anledning af premiereflytningen bliver der nu frigivet en hel scene fra filmen, hvor Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas spiller over for Lars Brygmann og Nicolas Bro.

Se den f√łrste scene fra filmen her:

Glemte du at se den f√łrste teaser, f√•r du den her:

Vi slutter vores artikel med at bringe f√łlgende billede, for mon ikke Bond er lidt bitter?

 

Spread the love

Kasper

Professionel film n√łrd og selvl√¶rt skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.