MovSer

All about movies and series

Marvel sætter tænderne i blod i første Morbius trailer og Gribben vender tilbage! Marvel sætter tænderne i blod i første Morbius trailer og Gribben vender tilbage!
Første teaser til Sony´s Marvel spin-off Morbius er landet og det lover godt med mashup af gys og superhelte action. Marvel sætter tænderne i blod i første Morbius trailer og Gribben vender tilbage!

Så er første teaser landet til Daniel Espinosa´s Morbius og det bliver godt at få blandet lidt gys og blod i den ellers velsmurte Marvel gryde.

31. juli skulle “dyret” få premiere og det bliver første gang at biografgængere kloden over kan få stiftet bekendtskab med biokemikeren Michael Morbius, der lider af en sjælden blodsygdom og under en hjemmelavet blodtransfusion, fejlagtigt får tilført vampyr blod.

Morbius figuren debuterede i The Amazing Spiderman, tilbage i oktober 1971 af skaberen Ray Thomas.

Figuren hoppede senere ind og ud af Spiderman og diverse horror hæfter som f eks. Vampire Tales, op igennem halvfjerdsernes store horrorbølge.

Morbius blev senere “genopdaget” i 1992 i Morbius the living Vampire og har forblevet kult lige siden.

Han er en rigtig “antihelt” og Spider-Man ved aldrig helt hvor han har ham.

Jared Leto har velvalgt fået hovedrollen, og filmen har også fået castet J.K. Simmons og Tyrese Gibson.

Det største chok i den spritnye trailer, er dog Gribbens tilbagevenden i Michael Keatons skikkelse. Sidst vi stødte på ham var i Spider-Man: Homecoming, hvor han udviste en større trussel til Peter Parkers alias: Spider-Man.

Men som vi alle ved, forgår superskurke ikke så let.

Morbius får premiere 31. juli og sjovt nok ikke til halloween.

Ja der er knald på Sony Pictures for tiden, og 2. oktober sætter de premieren på Venom 2.

Her har Andy Serkis fået lov at lege med franchiset og det er sikkert og vist, at Cletus Kasady aka. Carnage får fyret op under sin ustyrlige vildskab. Woody Harrelson står for fornøjelserne her, mod Tom Hardy´s Venom.

Som afslutning på dette, lidt trivia: Beethoven fik i 1801 afsluttet Måneskinssonaten. Høre kunne han ikke, men mon ikke han fryder sig et sted over at blive brugt i 2020´s Marvel univers?

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.