MovSer

All about movies and series

Marvel´s Phase 4 er ved at tage form. Glæd jer! Marvel´s Phase 4 er ved at tage form. Glæd jer!
Moon Knight, She-Hulk og Eternals står klar i kulissen når Marvels Phase 4 går igang. Marvel´s Phase 4 er ved at tage form. Glæd jer!

Den 1. maj 2020 får Scarlett Johansson aka “Black Widow”, sin første solo debut film. Dette bliver naturligvis en prequel historie, men det bliver også begyndelsen til den såkaldte Phase 4 i Marvel universet.

6. november 2020 går det løs med den første “Eternals” film, hvor bla. Angelina Jolie og Salma Hayek medvirker. Filmen er ifølge Kevin Feige et stort sats, da den både bliver stor i slaget og MEGET dyr at lave.

Undskyld, hvornår blev en Marvel film et økonomisk sats må man så indvende. Har du allerede glemt hvor stor et sats “Guardians of the Galaxy” var, Kevin Feige?

Lettere interessant er det at begge film bliver instrueret af kvinder, nemlig: Cate Shortland og Chloé Zhao. Hvem sagde politisk korrekt eller er det et vink med en vognstang til Warner Brothers´ kvindelige “Wonder Woman” instruktør Patty Jenkins?

Den kommende Disney kanal “Disney+” har tidligere været ude og slå et Netflix slag med nyheden om 3 Marvel tv-serier med “Ms. Marvel”, “She-Hulk” og ikke mindst “Moon Knight” aka “Måne Ridderen”.

Det fede er nu at Kevin Feige nu har udtalt at de 3 seriers superhelte “selvfølgelig kommer op på det store lærred”, og specielt “Moon Knight” fans skulle være inde for “a real treat”.

WOW, vi kan næsten ikke vente vel?

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.