MovSer

All about movies and series

Med åbningen af Disney Plus 15. september står de danske biografer fortsat til frit fald. Med åbningen af Disney Plus 15. september står de danske biografer fortsat til frit fald.
Streaming kanalen Disney Plus er en længe ventet spiller på det danske betalingskanal marked. Men med åbningen 15. september står ikke bare Netflix på... Med åbningen af Disney Plus 15. september står de danske biografer fortsat til frit fald.

Disney+ er en længe ventet nyhed, ikke bare for landets mange Disneyfans, men også for fans af Marvel, Star Wars og det omfangsrige Fox bagkatalog, som nu officielt lanceres d. 15 September her i 2020.

Disney+ har været længe undervejs med deres nye streamingtjeneste, som samler alle film og serier som hører under Disney, og de vil naturligvis tage kampen op imod Netflix, som er deres største konkurrent.

Disney Plus er på nuværende tidspunkt kun i USA, Canada, Holland, England og en række andre lande og kan derfor ikke ses af os danskere endnu. Men du kan faktisk godt få adgang til Disney+ i Danmark idag før alle andre herhjemme, ved at bruge VPN som er fuldstændig lovligt.

Hvis du vil se Disney+ i Danmark, så kræver det ganske enkelt bare at du bruger en VPN tjeneste. En VPN står for et ”Virtuelt Privat Netværk” og betyder at du downloader et program der kan få dig til at logge på en server i f.eks. USA med bare et klik på en knap.

Disney er mest kendt for deres Disney tegnefilm, men igennem årene så har Disney selskabet opkøbt nogle af verdens største filmselskaber så de nu også ejer store filmselskaber som ”20th Century Fox” som b.la. står bag ”X-men” filmene og Marvel som har lavet de fleste superhelte film.

De ejer nemlig følgende filmselskaber:

 • Marvel Entertainment
 • 20th Century Fox
 • Lucasfilm
 • Pixar Animation
 • The Walt Disney Studios
 • Disney Channel

Dette er bare nogle af de mest kendte som de ejer, så der er helt sikkert film og serier til både børn, voksne og alle os TheMovser nørder.

Hvad for noget indhold vil der dukke op på Disney+?

Ser man på Disney+ så indeholder den Amerikanske udgave følgende film og serier:

 • Over 7500 Tv-Serie afsnit
 • 25 Eksklusive serier på Disney Plus
 • 10 film eksklusivt på Disney Plus
 • Over 400 film og klassikere
 • Mere end 100 nye film, som kommer direkte fra Biografen

Med Disney+ vil du få adgang til kendte film som Star Wars, Marvel superheltene, X-Men og meget, meget mere. Og du skal naturligvis ikke gå glip af de velkendte Disney Klassikere, for hvem kan undvære dem?

Disse film vil naturligvis før eller siden alle forsvinde fra b.la. Netflix, men det er nok også temmeligt sikkert at de fleste, hvis ikke alle, vil forsvinde som visning på f.eks. DR i en rum fremtid.

Vil der komme nyt indhold på Disney+?

Ja for pokker – Disney har nemlig udmeldt at de forventer at bruge over “sølle” 1 milliard dollars på nye film og serier i 2020 og efter en ca. 4-årig periode, vil de bruge hele 2.5 milliarder dollars nye film og tiltag.

Disney+ Pris – Hvad koster Disney Plus?

Prisen for Disney Plus i Danmark bliver 59 kroner om måneden, eller 589 kroner om året. Har man Netflix kan man hurtigt med dette beløb se at Disney er KILLER!

Du kan dog købe et amerikansk Disney+ abonnement som enten løber på månedsbasis eller på årsbasis.

Disney+ koster 6.99 dollars som svare til 47 kroner om måneden, eller 465 kroner årligt.

Du kan dog oprette dig med VPN, hvor du får 7 dage gratis Disney+ og da du kan prøve ExpressVPN gratis i 30 dage, så kan du helt risikofrit prøve Disney+. Men mon ikke du bliver fast kunde?

I USA slår Disney Plus alle forhåndsforhåbninger.

Så langt så godt, MEN……

For med denne længe ventede og også spændt imødesete streamingskanal, ser det desværre også ud til at landets pt. hårdt kæmpende biografer, vil få endnu et søm i en desværre for slidt kistebund.

For de store blockbuster nyheder bliver stadig forflyttet til ukendte premieredatoer.

Senest er meldingen dukket op omkring den kommende Bond film No Time To Die:

Ifølge Bond-mediet MI6-HQ overvejer distributørerne MGM og Universal nemlig kraftigt at udskyde premieren helt til sommeren 2021. Beslutningen skal snart træffes, fordi filmens marketingskampagne er klar til at starte tre måneder før den planlagte premiere.

Det kostede angiveligt distributørerne omkring 200 millioner kroner i tabt markedsføring at flytte filmen fra premieredatoen i april, og den udgift vil de helst ikke skulle stå med igen.

Det er særligt den fortsat svære situation med coronavirus i USA, der resulterer i den store usikkerhed omkring filmenes premieredatoer.

For nyligt måtte biograferne i den mest befolkningsrige stat Californien lukke, og hvis dette fortsætter, har flere eksperter særdeles dystre forudsigelser om resten af filmåret 2020.

Så er spørgsmålet nemlig, om nogen distributører tør tage chancen og være de første til at udgive en storfilm, før et større antal biografer er åbne. Uanset om navnet på strimlen så er Christopher Nolan.

Men kommer der slet ingen nye film, vil det også se knaldsort ud for filmbranchen.

”Hvis der skal ventes til alle biografer er åbne, bliver det først om et år, når der er en vaccine,” siger direktøren for sammenslutningen af amerikanske biografer, John Fithian, ifølge Los Angeles Times.

”Det truer eksistensgrundlaget for biografbranchen. Det er slut, hvis vi skal gå et helt år uden nye film.”

Den nye Disney Plus, uagtet hvor meget vi end glæder os, vil næppe heller slynge familier i biografen.

SUK!

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.