MovSer

All about movies and series

Med nyheden omkring Daredevil karakterens tilgang til `Spider-Man 3′ , lyder spørgsmålet: Marvel´s Secret Wars? Med nyheden omkring Daredevil karakterens tilgang til `Spider-Man 3′ , lyder spørgsmålet: Marvel´s Secret Wars?
Marvel Studios og Sony er tilsyneladende i gang med planlægningen af noget stort for Spider-Man 3, som kunne gavne begge studier i massive måder.... Med nyheden omkring Daredevil karakterens tilgang til `Spider-Man 3′ , lyder spørgsmålet: Marvel´s Secret Wars?

Når DC´s `The Flash` får premiere på den corona frie(?) dato 4. november 2022, bliver det med en sand stjerneregn af både nye af gamle DC stjerner. Udover naturligvis filmdebuten af `The Flash`, dukker “oldschool” versionerne af Batman op, nemlig i Michael Keatons og Ben Afflecks skikkelser.

Om “konkurrenten” Marvel/Sony har kigget på dette skal være usagt, men superheltefans fik sig lidt af et (glædeligt?) chok i 2019´s `Spider-Man: Far From Home, da den “rigtige” J. Jonah Jameson i J.K. Simmons skikkelse, gnækkende dukkede op. Det var jo den “ægte” vare fra den originale Sam Raimi Spider-Man trilogi?

Ifølge Marvel/Sony Pictures dukker `Spider-Man 3´ op allerede den 17. december 2021 og giver altså DC´s stjernespækkede Flash film baghjul. Men det er ikke det eneste, for `Spider-Man 3` bliver som det ser ud nu et ENDNU kraftigere “Greatest hits” af superhelte/skurke, i både nye og “oldschool” versioner.

Ja Tom Holland ser både lidt forbavset, men sikkert også lidt småstresset ud ved synet.

For Marvel Studios og Sony er tilsyneladende i gang med planlægningen af noget stort for Spider-Man 3, som kunne gavne begge studier på massive måder.

Tom Holland vender naturligvis tilbage, sammen med Zendaya, Jacob Batalon og Tony Revelori. Men der er nogle andre og måske større ting, der foregår bag kulisserne i øjeblikket. Det er nemlig fornyeligt blevet bekræftet, at Alfred Molina, fra den originale Sam Raimi trilogi, vil vende tilbage som Doctor Octopus og Jamie Foxx har bekræftet, og dog senere slettet(?), at han var på vej tilbage igen fra ´The Amazing Spider-Man 2′ som Electro. Oven i hatten er der store rygter der tyder på, at de to “gamle” Spider-men  Tobey Maguire, Andrew Garfield og  Charlie Cox med flere, slutter sig til “stjerneholdet”.

HOV Charlie Cox sagde du, var det ikke ham der spillede Daredevil i Netflix serien?

Jo, mens MCU jo som bekendt blev en velsmurt maskine på det store lærred, blev historien udvidet gennem live-action tv-shows på Netflix. Fem forskellige serier fik sin opstart med Daredevil, som blev vel(?)spillet af Charlie Cox. Serien kørte i tre sæsoner, før alle shows pludselig blev aflyst af streamingtjenesten. Siden da fans har håbet at se ham vende tilbage, og det er præcis, hvad det seneste Marvel rygte handler om. Daredevil vender tilbage!

Netflix skabte i sin tid sit eget hjørne af MCU med sine utallige live-action shows, med de fire vigtigste helte, der forener sig til Defenders-begivenheden. Daredevil var den første og langt den mest populære, og bød på masser af “puls dunkende” handling, samt inddragelse af ikoniske figurer som Kingpin og The Punisher.

På nuværende tidspunkt ser det ud til at Spider-Man 3 vil have en masse forskellige versioner af “Spidey”, som kunne være en temmelig cool måde for begge studier at bevæge sig henad imod. Sony har efter sigende været i en ønskeposition omkring en live-action version af Spider-Verse universet, mens det nu ser ud til at Marvel Studierne vil kunne læne sig henimod ´Secret Wars´ fortællingerne.

Desuden ser det ud som om at den kommende Doctor Strange in the Multiverse of Madness også vil plante lidt underholdende frø i denne retning.

`Secret Wars ´fortællingerne består af helte fra flere forskellige universer, der sammen indgår i en stor kamp. Hvis denne historie ender på det store lærred, vil det nemt kunne “formindske” storhitsene Infinity War og Avengers: Endgame. Men før dette overhovedet kan begynde at ske, skal fans lige introduceres til idéen om “multiverset” sammen med de forskellige versioner af heltene, der findes i disse forskellige universer. Marvel Studios er tilsyneladende i fuld gang med denne retning for at sætte noget hidtil uset og fantastisk op, mens Sony vil få deres egen version med en mulig live-action Spider-Verse film.

Instruktøren Joe Russo har indrømmet at være besat af “omfanget af at få alle de helte sammen” i løbet af sommeren. Han fortsætter: “Jeg kan godt lide tanken om at skurke skal gå sammen med helte. Jeg kan lide de komplicerede relationer mellem helte og skurke, der tror de er helte i deres egne historier, så det hele er indbygget i denne opfattelse af Secret Wars. At udføre noget i omfanget af Infinity War, er direkte relateret til drømmen om Secret Wars, som dog er endnu større i omfang.”

Marvel fans har længe håbet, at MCU vil komme ind i Secret Wars området, da Marvel Studios boss Kevin Feige længe har drillet med at noget “nyt og stort” er på vej med Fase 4 og Fase 5. Desværre er MCU-projekterne stort set blevet forsinket på grund af folkesundhedskrisen.

For nu, vil fans være nødt til at vente og se, hvad Sony og Marvel Studios er ved at trække ud med Spider-Man 3.

Dette bliver YDERST svært med disse, som altid, STÆRKE TheMovser nyheder!

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.