MovSer

All about movies and series

#metoo lever endnu! #metoo lever endnu!
#metoo kampagnen blev oprindeligt oprettet af advokaten Tarana Burke, men det gik først rigtigt viralt i oktober 2017, da de første anklager mod Harvey... #metoo lever endnu!

#metoo kampagnen blev oprindeligt oprettet af advokaten Tarana Burke, men det gik først rigtigt viralt i oktober 2017, da de første anklager mod Harvey Weinstein for overgreb og voldtægt kom frem.

Det resulterede i, at hans eget produktionsselskab fyrede ham og efterfølgende gik The Weinstein Company konkurs i februar 2018. firmaet blev sidenhen overtaget af Lantern Entertainment.

Der har været forholdsvis småt med sager det seneste års tid, hvor der kun sporadisk er dukket nye sager op eller rygter for den sags skyld. Der har dog tidligere været indikationer imod to store stjerner, James Franco og Robert De Niro.

Seneste nyt omkring Franco, er at nu er der dukket to nye kvinder op, der beskylder ham for at have oprettet en filmskole kun for øje til at udnytte unge kvinder. Jamesn Franco åbnede sammen med hans partner Vince Jolivette skolen i 2014 og der har sidenhen været flere beskyldninger omkring upassende adfærd. Seneste er Sarah Tither-Kaplan and Toni Gaal kommet frem med beskyldninger om, at hvis man bl.a. var villig til at smide tøjet, så fik man flere privilegerer.  I alt er der 5 kvinder der har stået frem og fortalt, at der har foregået upassende og diskriminerede adfærd sted. Michael Plonsker der er advokat for Franco udtaler bl.a. at hans klient vil sagsøge dem alle for falske anklager.

De Niro’s tidligere executive assistant

James Franco er dog ikke alene omkring nye anklager. En af filmhistoriens største stjerner Robert De Niro er nu også blevet anklaget af en tidligere ansat. Graham Chase Robinson har nu anlagt sag an imod De Niro. Beskyldninger om at han har råbt “cunt”, “kællinger” og referere Robinson som sin kontor kone, har gjort at hun i anklagen mener De Niro har den holdning, at mænd og kvinder ikke er lige og der er en klar kønsdiskriminering under ham. De Niro’s advokat har dog tidligere udtalt, at hun blev fyret for ikke at passe sit arbejde og hun ofte sad og så Netflix “Hun skulle efter sigende have set 55 afsnit af Friends i løbet af 4 dage”. Derfor har de nu anlagt sag an imod hende for hele 6 millioner dollars.

Der er uden tvivl en masse, der stadigvæk skal rettes op på i filmbranchen. Men hvor meget der er rigtigt og hvor meget disse anklager er et udtryk for at tjene penge, ja det er ikke til at sige. Vi mod håbe at sagerne kommer for retten, så man kan finde ud af hvem der taler sandt.

Hvad synes du om disse sager?

nyhederne kommer fra Variety.com

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.