MovSer

All about movies and series

Michael Bay nægter stadig at hjælpe Paramount med ny Transformers film. Michael Bay nægter stadig at hjælpe Paramount med ny Transformers film.
Filmstudiet Paramount mangler et hit og selvom film rædslen Sonic the Hedgehog lavede "box-office", skal der nu et RIGTIGT hit på banen. Men kan... Michael Bay nægter stadig at hjælpe Paramount med ny Transformers film.

Da denne skribent er en rigtig “movie-buff”, kan jeg naturligvis bekræfte at jeg har været inde og betræde græsset hos Paramount studios.

Et af de største choks jeg her erfarerede var, at studiet hvor mægtige Alfred Hitchcock i 1954 instruerede Skjulte øjne, nu er et Nickelodeon tv-studie, hvor også Dr. Phil huserer!

Dette går jeg naturligvis stadig til psykolog for, men udover dette kulturchok kan jeg bekræfte at MEGA-produceren Michael Bay har sin egen private parkeringsplads!.

Dette er ikke en gang noget en Tom Cruise har fremskaffet, men når en mand får fremskaffet en knap 5 milliarder dollars i box-office dollars bare på Transformer franchiset, er det nok alligevel lidt berettiget.

Filmstudiet Paramount mangler et hit og selvom film rædslen Sonic the Hedgehog lavede “box-office”, skal der nu et RIGTIGT hit på banen.

Og hvorfor så det, skal vi kigge på lidt tal?

Terminator Dark Fate (2019): Total tab: $110-130 million.

Gemini Man (2019): Total tab: $111 million.

Ben-Hur (2016): Total tab: $80-128 million.

Dette er bare højdepunkterne.

Derfor har Paramount kigget deres største hits igennem og “fundet” formlen: mere Transformers!

Det første der er blevet gjort er at finde en premieredato og den er allerede fundet: 24. juni 2022.

En James Vanderbilt er også i gang med et Transformers spinoff: Beast Wars, og et nyt Bumblebee spinoff er ved at blive skrevet af en Joby Harold.

2018´s Bumblebee spinoff er med 91% på Rotten Tomatoes det største “hit” i serien, men rent kommercielt lavede filmen “kun” $465 millioner dollars.

Wrestleren John Cena er dog stadig klar på 2´eren.

Det lyder lidt som en “Avengers” spinoff plan?

Michael Bay dukker ikke op, han er i fuld gang hos Netflix, b.la. med en film ved navn Black 5.

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.