MovSer

All about movies and series

Mouse Guard Demo film udgivet Mouse Guard Demo film udgivet
Instruktøren Wes Ball til den nu skrinlagte Mouse guard film, har nu lagt en demo film ud på Youtube. Filmen som Fox var meget... Mouse Guard Demo film udgivet

Instruktøren Wes Ball til den nu skrinlagte Mouse guard film, har nu lagt en demo film ud på Youtube. Filmen som Fox var meget interesseret i projektet og havde lagt et anseeligt budget (rygter siger, at der ikke var et loft), måtte for nylig lade livet efter Disney’s overtagelse af Fox.

Det var kun 2 uger før produktionen gik i gang, at Disney stoppede alt vedrørende en Mouse Guard film. Man havde næsten alt cast klar, der bl.a. talte Idris Elba og Andy Serkis. Som forfatter havde man fået en meget habil mand om bord, nemlig Gary Whitta. Han har bl.a. skrevet manuskript til Book of Eli, The Walking Dead spillene og Roque One: A Star Wars Story.

Selv om at Wes Ball og skaberen af tegneserien David Petersen længe har forsøgt at sælge rettighederne til et andet filmselskab, så er det desværre ikke lykkedes dem og nu er projektet dødt! I hvert fald end til videre.

For som skrevet, så har Wes Ball lagt demo film ud på nettet og mon ikke det er i håbet om, at det skaber noget opmærksomhed omkring projektet. Det der tæller imod, at der er nogen der vil overtage projektet, er den manglende brede kenskab til Mouse Guard. Dertil er ambitionen og budgettet for filmen enorm høj og indebærer en del finansiel risiko.

Vi synes det er synd, at der ikke er filmselskaber der tør at skabe noget nyt og anderledes. For her er noget som måske kunne gå hen og blive en kæmpe overraskelse. Som man kan se i videoen er det lavet med UNREAL engine og skal kun ses som en illustrativ video, der skal vise atmosfæren. Vi synes det er hamrende smukt og noget vi utrolig gerne ville se meget mere til.

Koncept tegneren Darek Zabrocki har på sin instagram lagt flere helt fantastiske tegninger ud, som vi stærkt vil anbefale I tjekker ud. en lille smagsprøve;

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Darek Zabrocki (@darekzabrocki) den

Hvad synes I? kunne I godt tænke jer at der kom en film??

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.