MovSer

All about movies and series

Netflix ikke bange for Disney+ Netflix ikke bange for Disney+
Disney+ ankomst til den store streamingtjeneste scene, har gjort at mange mener, at det bliver svært for Netflix. Men Netflix’s chef for content Ted... Netflix ikke bange for Disney+

Disney+ ankomst til den store streamingtjeneste scene, har gjort at mange mener, at det bliver svært for Netflix. Men Netflix’s chef for content Ted Sarandos er slet ikke bekymret. Han udtaler i hvert fald i et interview via Deadline;

The thing that’s interesting about all these upcoming services, as well as the services that are in the market today, is that mostly they have none of the same programming. Nothing that’s on Disney+ is going to be on Netflix and nothing that’s on Netflix is going to be on the [Comcast and WarnerMedia services]. They’re going to be very unique. … I think it’s very likely that [users will] add things.

Nogle mener Sarandos har ret i, at folk bare vil tilkøbe Disney+, da Netflix altid vil have noget original content, som Disney+ ikke har. Det store spørgsmål er dog, om ikke Sarandos og Netflix har en lidt arrogant holdning til dette, eller om de bag lukkede døre er bange.

Han har dog uden tvivl ret i, at nogle vil tilkøbe nogle af tjenesterne (WarnerMedia, Comcast, HBO, Apple) og have flere en bare en. Men realiteterne er dog ikke helt så lige til. For i dag har de fleste en tjeneste som de har hele tiden (Ofte Netflix) og når serier som Game of Thrones udkommer på HBO, så tilkøber folk denne tjeneste for en kort periode til man har set det man ville, for derefter at opsige abonnementet.

Det stiller reelt set Netflix i en situation, som kan betyde, at de lige pludselig er dem, som man kun køber adgang til i korte perioder. Undertegnede mener ikke at Netflix indeholder kvalitet nok til at fastholde brugerne i lang tid. Dette specielt når man tænker på, at Disney ejer en kæmpe bid af al film og serie materiale der findes. Læg dertil at de har længere samarbejdsaftaler med bl.a. HBO og ejer Hulu. Ja, vi kan blive ved.

Der forsvinder i denne tid flere store titler fra Netflix , bl.a. Marvel. Der er dog nogle ting der forbliver på Netflix endnu. Men hvorfor skulle Disney have nogen interesse i, at en konkurrent skal have alt det gode indhold? Netflix har dog for længst set, at der kan være et stormvejr på vej. For i de sidste par år har Netflix brugt kæmpe summer til at producere en masse af deres eget. Jeg mener dog 70-80% af det, er af så lav kvalitet, at det på sigt ikke vil have megen værdi.

Jeg er sikker på at Netflix nok skal overleve. Men tror nu også at de om 5-7år ikke har det så godt på økonomien, at de bliver solgt til nogle andre. Medmindre de formår at skalere deres forretning ind og kan lave flere penge på reklamer og lignede.

Men hvad synes I? bør Netflix være bange?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.