MovSer

All about movies and series

Ny action packed trailer ude nu på Frost 2 Ny action packed trailer ude nu på Frost 2
Slår Disney sin egen rekord med Frost 2? Se den nye trailer og bedøm selv. Ny action packed trailer ude nu på Frost 2

25 december i år står i afgørelsens time for efterfølgeren til verdens største tegnefilmshit. Her får Frost 2 nemlig verdenspremiere.

Tilbage i 2013, nærmere bestemt 22 december, havde Disneys forbrugervenlige tegnefilms udgave af vores egen H.C. Andersens “Snedronningen” nemlig premiere. Det skulle vise sig at blive ikke bare Disneys, men også verdens største tegnefilmshit og ligger nu som nummer 15 på alle tiders største filmliste, med en omsætning på over en milliard og 13 millioner dollars. Merchandise salget ligger sikkert også på det samme.

Eén af de store årsager til succesen, udover en sikker Disney forvanskning af nogle af original historiens mere mørke kapitler, må dog tilskrives Demi Lovatos GIGA-hit “Let it Go” der fik den skrantende musikindustri på lettere overarbejde.

Derfor er Disney nu snart klar med deres anden 2ér i deres “Disney klassiker” univers (den første 2´er var “Vilde Rolf smadrer internettet” fra 2018), som bliver instrueret af første dels Chris Buck og Jennifer Lee. “Frost 1” havde nr 52 som klassiker nr og “Frost 2” får således nr 57 på ryggen af fremtidige film covers.

Som man kan se på den nye trailer er det en mere “action packed” udgave der folder sig ud 1. juledag. Er det noget vi glæder os til og mon der ligger en ny ørehænger gemt hos vores søde isprinsesse?

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.