MovSer

All about movies and series

Ny Breaking Bad film teaser Ny Breaking Bad film teaser
Med under 3 uger til premieren på en af årets måske mest ventede Netflix film, El Camino: A Breaking Bad Movie, begynder der så... Ny Breaking Bad film teaser

Med under 3 uger til premieren på en af årets måske mest ventede Netflix film, El Camino: A Breaking Bad Movie, begynder der så småt at komme små teaser’s til filmen. Den første teaser kom 24 august, hvor vi genser Skinny Pete (Charles Parker), der bliver forhørt af Politie og FBI.

Nu skriver vi 23 september og der er nu kommet en ny teaser. Teaseren varer lige over et minut, men alligevel får vi stortset intet at vide. Vi ser Jesse Pinkman (Aaron Paul) sidde i sin 80’er El Camino, hvor han lytter til radioen, hvor et skyderi bliver omtalt med 9 lig. Det er selvfølgelig den sidste scene, hvor Jesse og Walter siger farvel til hinanden.

Breaking Bad står stadigvæk som en af de bedste Netflix serier til dags dato. Det er ret begrænset hvor meget bl.a. seriens skaber Vince Gilligan har fortalt om filmen og heldigvis er det nogle fantastiske teaser’s der er kommet, der kun holder os hen i stor spænding, omkring hvad der sker i filmen.

Netflix har stor tiltro til filmen, da de vælger at udgive filmen i udvalgte biografer. Dette er uden tvivl for at filmen kan nomineres til filmpriser, da det er et krav, at for at komme i betragtning til bl.a. en Oscar, at filmen bliver vist i et bestemt antal biografer.

Hvad synes du om den nye teaser? Glæder du dig til filmen?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.