MovSer

All about movies and series

Ny Croods 2 trailer ude, men hvem venter nu på en ny Croods film efter 7 år? Ny Croods 2 trailer ude, men hvem venter nu på en ny Croods film efter 7 år?
Nicolas Cage er nok glad for den seneste løncheck, men hvem glæder sig nu til den nye Croods 2? Vel næppe den årgang der... Ny Croods 2 trailer ude, men hvem venter nu på en ny Croods film efter 7 år?

Lukas Grahams største hit hedder som bekendt “7 Years”, og der er præcist gået ligeså langt tid siden den første Croods fik dansk premiere 21. marts 2013.

De børn der flittigt tabte deres popcorn på Palads biografens sæder, er sandsynligvis de samme “poder” der nu giver den gas med både piratfester og svedende afgangsprøver.

Nu er Dreamworks og Universal studierne “endelig” blevet færdig med anden del af stenalderfolkets historiefortællinger og en ny trailer er ude nu:

Den første Croods film stod Kirk DeMicco for og han er nu blevet skiftet ud med Joel Crawford. Crawford har tidligere hjulpet til med b.la. Kung Fu Panda filmene.

De samme stemmer er tilbage på “rollelisten”: Ryan Reynolds, Emma Stone og Nicolas Cage, hvor sidstnævnte sikkert er glad for lidt “paycheck day”.

Der er sikkert nogle nye og friske poder klar til at få mor og far til at give en biografbillet, når filmen rammer biograferne 25. december i år. Som noget længere savnet og snart ganske “oldschool” vil filmen blive vist i 3D formatet. Ja det er næsten som at være tilbage i stenalderen.

Lukas Graham dokumentaren 7 Years of Lukas Graham, får i øvrigt biografpremiere 5. november i år. Så er der også noget til storesøster.

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.