MovSer

All about movies and series

Ny `Godzilla Vs. Kong´ trailer ude for filmen, der desværre gør de danske biofans til taberne. Ny `Godzilla Vs. Kong´ trailer ude for filmen, der desværre gør de danske biofans til taberne.
En af 2021´s måske 10 mest imødesete film her på TheMovser er helt sikkert Adam Vingards `Godzilla Vs. Kong´ som skal afslutte "quadrilogien" til... Ny `Godzilla Vs. Kong´ trailer ude for filmen, der desværre gør de danske biofans til taberne.

En af 2021´s måske 10 mest imødesete film her på TheMovser er helt sikkert Adam Vingards `Godzilla Vs. Kong´ som skal afslutte “quadrilogien” til filmene `Godzilla` 2014, `Kong: Skull Island´2017 og `Godzilla: King of the Monsters´ fra 2019.

Skal vi ikke lige se den mageløse “monster-basher” trailer før vi “bitcher”?:

YES, mon ikke det er noget af DET vi har ventet på?

Filmen får sin AMERIKANSKE premiere 26. marts i år, som en såkaldt simultan-release i de 2-3(?) amerikanske biografer der har åbent på dette tidspunkt og på amerikanske HBO Max i 30 dage.

Legendary Pictures skulle efter sigende have modtaget en 250 millioner dollars(!!) for at give lov til dette HBO Max “forspring”, der helt sikkert på premieretidspunktet vil give Warner Brothers en solid “undskyldning” for at fortsætte denne kedelige model.

For en film som netop `Godzilla Vs. Kong` SKAL(!!??) da kun ses på det store lærred, med al den Dolby Atmos den kan trække.

Men streaming er åbenbart FREMTIDEN for filmdistrubitørene – læs Warner – verden over. For grundet rykningen af Bond filmen `No Time to Die´, kan danske Godzilla fans først få det kommende “værk” at se den 20. maj i de danske biografer. Ganske enkelt ganske HORRIBELT!.

Til den tid har de danske fans helt sikkert piratkopieret “skidtet”, ligesom de gjorde med `Wonder Woman: 1984´ – og hvornår f…. får den dog dansk biografpremiere? (OBS! Denne kan TheMovser altså IKKE anbefale!). For en `Godzilla Vs. Kong´ skulle gerne have været set i går(!!), piratkopiering eller ej!.

Den kommende danske biografliste ser i øvrigt pt. sådan ud, ifølge DANSKE BIOGRAFER:

4. marts – The Marksman
11. marts – The many Saints of Newark
25. marts – Marco Effekten
6. maj – The Black Widow
20. maj – Godzilla vs. Kong
27. maj – Fast & Furious 9
17. juni – Buster
8. juli – Top Gun Maverick
15. juli – Space Jam 2
19. august – The King’s Man
26. august – Paw Patrol
8. oktober – No Time to Die
8. oktober – Ternet Ninja 2

Bemærk også den danske “blockbuster” `Marco Effekten´s nye dato: 25. marts.

6. maj datoen tror TheMovser desværre heller ikke på- SNØFT!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.