MovSer

All about movies and series

Ny julekalender fra Viaplay Ny julekalender fra Viaplay
Viaplay satser på anderledes julekalender Ny julekalender fra Viaplay

Viaplay har de seneste år sat sig godt og grundig, som Nordens bedste streamingtjeneste til børnefamilierne. Derudover er de også kommet fornuftigt fra start med flere egen producerede serier.

Senest med thrillerserien Forbandet og komedieserien Swedish Dicks, som måske ikke er helt i samme klasse som The Walking Dead, Game Of Thrones eller lign serier. Men dermed ikke sagt at det ikke er godt, for kvaliteten er absolut i orden og undertegnet ser frem til flere af Viaplay kommende egen producerede serier.

Nu er det snart Jul og Viaplay satser nu på en serie kaldet Det Store Eksperiment med Kurt Ravn og Mille Gori i hovedrollerne. En julekalender der vil kombinere videnskab og pædagogik på underholdende vis.

Kurt Ravn der slog igennem i 1978 med rollen som Røde i serien Matador, har siden medvirket i en rigtige succesrige serier og film.

Mille Gori kender de fleste børn, da hun har medvirket i flere børne programmer såsom; Børnebanden, Monster Buster og Cirkus Summarum.

Så det er et stærkt cast, som Viaplay har satset på i deres første børne Julekalender. Du kan på Torsdag 1 december i Onetake Film få undertegnets førstehåndsindtryk og i weekenden kan du læse en fuld anmeldelse af serien.

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.