MovSer

All about movies and series

Ny Mandalorian sæson 2 trailer ude, længe før den danske afdeling af Disney plus får snøvlet sig færdig med sæson 1. Ny Mandalorian sæson 2 trailer ude, længe før den danske afdeling af Disney plus får snøvlet sig færdig med sæson 1.
Det var nogle stærkt forventningsfulde danskere, der tirsdag åbnede op for deres Disney plus kanal. Kun 2 afsnit af 1. sæson på Star Wars... Ny Mandalorian sæson 2 trailer ude, længe før den danske afdeling af Disney plus får snøvlet sig færdig med sæson 1.

Det var nogle stærkt forventningsfulde danskere, der tirsdag åbnede op for deres nyligt indkøbte Disney plus kanal. Men der ventede de fleste et større chok,: kun 2 afsnit af 1. sæson på Star Wars spinoff´et The Mandalorian? Til det har den nordiske afdeling af Disney plus svaret:

»Jeg kan godt forstå, at mange har glædet sig til at se ‘The Mandalorian’, og man tænker: ‘Hvorfor kan jeg ikke se alt?’ Men vores tilgang har været den samme i alle lande, at vi lægger den ud over tid. Så vi starter med to episoder, og så lægger en ny ud hver fredag. Så passer det også med, at vi bygger op til den globale premiere på anden sæson 30. oktober,« siger Hans van Rijn. »Det er en beslutning, vi har truffet på linje med andre lande, men jeg kan godt forstå, man er spændt og gerne vil se det hele, og der vil også komme serier, hvor det bliver sådan.«

Den 30. oktober i år blænder USA op for sæson 2, og nu er den første trailer “slippet løs”:

Ja der bliver ikke sparet på noget, men spørgsmålet er hvornår sæsonen så blændes op på de danske breddegrader?

The Mandalorian sæson 2 får premiere på dansk Disney+ samtidig med USA!

The Mandalorian sæson 2 kommer på dansk Disney+ streamingtjeneste d. 30. oktober i år. Samme dato som i USA og mange øvrige lande, så GUDSKELOV for det!

Når ’The Mandalorian’ kommer tilbage, bliver det med en række nyskabelser og satsninger, der både kan blive vilde succeser blandt fans eller blive tordnende fiaskoer, der vil blive udsat for hadekampagner på sociale medier. Heriblandt introduktionen af en populær figur fra det animerede Star Wars-univers.

[Spoiler-advarsel] Hvis du siden november sidste år har boet ude i vildnisset uden adgang til massemedier og popkultur, er du måske en af de efterhånden meget få, der ikke ved, at første sæson allerede bragte en af disse nyskabelser til Star Wars-bordet: ”Baby Yoda”.

Ahsoka i levende live

Selv om væsenets officielle navn er ’The Child’ og ikke kan være Yoda, eftersom han er død et par år før handlingen i ’The Mandalorian’, har karakteren alligevel fået navnet ”Baby Yoda” i folkemunde. Der er formentlig tale om et ungt medlem af den sjældne væsensart uden navn, som Yoda tilhører.

I sæson to forventer vi på samme vis at se nogle af karaktererne fra den animerede serie ’The Clone Wars’ dukke op i levende live. Heriblandt dukker en af de største fan-favoritter op, nemlig Ahsoka Tano, der var Anakin Skywalkers lærling, indtil hun forlod Jedi-ordenen, da denne var på vej ud i uføre op mod klonkrigenes afslutning.

Ahsoka er en af de mest populære personager fra Star Wars-universet, når kvinder dyrker cosplaying ved fanmesser og -events såsom ’Star Wars Celebration’. Der er derfor ret meget pres på Rosario Dawson, der skal spille Ahsoka Tano, samt resten af ’The Mandalorian’-holdet.

Rosario Dawson har dog haft lang tid til at forberede sig på rollen. Hun begyndte at føre en kampagne på sociale medier for at sikre sig rollen allerede i 2017, hvilket førte til en række fan-illustrationer af, hvordan hun kunne komme til at se ud som Ahsoka (se ovenfor). Angiveligt får vi allerede lov at se Ahsoka i scener specielt indspillet til sæson to-traileren, der skulle være lige på trapperne.

Når serien vender tilbage, ved vi også, om ’The Mandalorian’ har vundet en af de ikke færre end 15 Emmy’er, som serien er nomineret til, inklusive ’Outstanding Drama Series’. Mange af Emmy’erne er dog fokuseret på de tekniske innovationer, som ’The Mandalorian’ også har tilvejebragt.

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.