MovSer

All about movies and series

Ny Mulan trailer har WOW faktor! Ny Mulan trailer har WOW faktor!
27. marts er næste Disney klassiker remake klar, nemlig Mulan. Se spritny trailer! Ny Mulan trailer har WOW faktor!

27. marts 2020 er Disney klar med næste klassiker remake, og det er til den lidt undervurderede, men ganske fantastiske Mulan.

Original tegnefilmen udkom 13. november 1998 og var en fin og flot eventyrfilm med martial arts elementer og meget forud for sin tid i disse “me too” tider.

Nu har Disney udsendt en spritny trailer, og vi må her på TheMovser sige “Wow”, for det sparker sgu god og gammeldags r..!

Her får original historien lidt friske “remix” opdateringer, og ligner ikke noget de småkedelige “Skønheden og Udyret” 2017 og dette års “Løvernes Konge”, havde så travlt med at udsende.

“Løvernes Konge” remaket har pt. omsat for svimlende $1,656,312,168 dollars, hvilket “Mulan” sikkert(desværre) ikke kan nå i nærheden af. Lad os håbe at den dog kan nå op at snuse til den eftertragtede 1 billion dollars?

“Frost 2” ligger allerede lunt i svinget med $753,409,831 dollars, så mon ikke snart en agent ved navn Bond snart skal få angst for Disney opkøb?

Den kommende “Mulan” er instrueret af Niki Caro. Hun kommer senere ud med en biopic omkring Maria Callas, med Noomi Rapace som den græske mester sopran.

Manuskriptet har Rick Jaffa og Amanda Silver stået for. De har tidligere stået bag de absolut vellykkede seneste “Abernes Planet” film, og er i skrivende stund i gang med “Avatar 3”!

Filmen bliver desuden befolket med martial arts legender som Donnie Yen og Jet Li!

Mulan selv bliver spillet af en anden martial arts uddannet, nemlig Yifei Liu.

Sådan Disney!

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.