MovSer

All about movies and series

Ny Stranger Things trailer Ny Stranger Things trailer
Den sidste trailer til 3 sæson af Stranger Things er her endelig! Der er ikke længe til sæson 3 starter (4 july har den... Ny Stranger Things trailer

Den sidste trailer til 3 sæson af Stranger Things er her endelig! Der er ikke længe til sæson 3 starter (4 july har den release) og der sidder uden tvivl mange og glæder sig gevaldigt. Det gør vi også her på TheMovSer!

De to første sæsoner har været helt formidable og de trailers vi har set end til videre af sæson 3, har kun hypet folk endnu mere! Den sidste trailer Netflix har udgivet bringer Mind flyer tilbage og man kan ikke andet end at få lidt kuldegysninger. Jo jo, der er nogle detaljer der skal forklares, når vi får set sæson 3. For afsluttede den ikke med at Mind Flyer var på den anden side af upside down?

Hvad angår kvalitet, så er Stranger Things uden tvivl en af de bedste serier Netflix har produceret i de sidste par år. Det er derfor heller ikke uden grund, at serien har opnået kultstatus.

Vi glæder os som små teenagere, men gør I?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.