MovSer

All about movies and series

Ny “Top Gun: Maverick” trailer er vaske ægte IMAX guf!. Ny “Top Gun: Maverick” trailer er vaske ægte IMAX guf!.
25 juni 2020 får "Top Gun: Maverick" premiere og traileren holder både fast i fanbasen og lokker nye indenfor. Ny “Top Gun: Maverick” trailer er vaske ægte IMAX guf!.

Så fløj der endnu en trailer ud over horisonten og denne gang er det for “Top Gun: Maverick”, der får biografpremiere 25. juni 2020.

34 år skulle der tilsyneladende gå før éen af de mest definerende 80’er film, skulle have sin efterfølger.

Tony Scotts “Top Gun” fra 1986 var Tom Cruise´s altafgørende gennembrud og må siges at være éen af hovedårsagerne til, at han stadig ligger øverst på blockbuster superstar listen.

Filmen indeholdt også et storsælgende soundtrack med megahits som “Danger Zone” og “Take my breath away”, hvilket “Top Gun: Maverick” sikkert får svært ved at efterfølge.

Tony Scott begik sit tragiske selvmord i 2012 og instruktørstolen til “Top Gun: Maverick”, er gået til Joseph Kosinski. Han har tidligere arbejdet med Tom Cruise i “Oblivion” og er nok også kendt for den flotte efterfølger til “Tron”, nemlig “Tron: Legacy” fra 2010.

Peter Craig har stået for manuskriptet. Han har tidligere bl a. skrevet “Hunger Games: Mockingjay 1 & 2”, og også “sjovt nok” manden der skal skrive den kommende “Gladiator 2” for Tony Scott’s bror Ridley Scott.

63 årige Kelly McGillis er blevet “skiftet ud” med “meget yngre” 49 årige Oscar belønnede Jennifer Connelly som Mavericks nye “love interest” og er altså ikke en 21-årig blondine, hvilket McGillis og “me-too” bevægelsen sikkert havde “håbet”. Faktisk er det hele såre simpelt: det hedder “marketing”.

57 årige Tom Cruise er såmænd bare Hollywoods egen “Dorian Gray” og det syntes vi ikke han skal klandres for. Som der kan beses i traileren ser det også ud som om Mr. Cruise endnu engang medvirker i halsbrækkende stunts.

60 årige Val Kilmer vender også tilbage som den ikoniske “Iceman” i filmen, hvor vi også støder på “Goose´s” søn.

Tom Cruise vender naturligvis også tilbage som Ethan Hunt i “Mission: Impossible 7, 23. juli 2021 og dennes efterfølger 5. august 2022.

Da vi godt “tør” her hos TheMovser, bringer vi lidt billeder af den aktuelle Kelly McGillis, da hun som bekendt ikke kunne forstå hvorfor hun ikke skulle bruges igen som “Charlie” i “Top Gun: Maverick”. Hun har sikkert ikke problemer med at spille skuespil, men kommerciel marketing forståelse har hun altså ikke!.

Mon ikke også Paramount denne gang har sørget for, at der ikke kan ske misforståelser af plottet?:

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.