MovSer

All about movies and series

Ny trailer til Star Wars, denne gang for “The Mandalorian” serien. Ny trailer til Star Wars, denne gang for “The Mandalorian” serien.
Den tyske kult instruktør Werner Herzog ildevarsler død og ødelæggelse i ny Star Wars trailer. Ny trailer til Star Wars, denne gang for “The Mandalorian” serien.

Hvis ikke det bliver en hvid jul, så bliver det ihvertfald en rigtig “Star Wars” jul i år for alle med hang til lyssværd og re-modellerede “Nilfisk” støvsugere.

18. december er som sagt datoen hvor den sidste -officielle- stjernekrig skal stå, nemlig med premieren på “The rise of Skywalker”.

Men på den kommende Disney kanal +, som får amerikansk premiere 12. november starter løjerne allerede med Jon Favreau´s serie “The Mandalorian”.

Serien er allerede hyped som den mest imødekommende serie på kanalen, og Disney har derfor naturligvis klasket en ny trailer ud. Sikkert også for at vi europæere skal forbande “Netflix” og den kommende “Apple” kanal, så meget at vi bare bestiller den kommende “Disney” kanal uden at stille spørgsmålstegn.

Den amerikanske månedspris på “Disney plus”, vil ligge på ca. 46 kr om måneden, modsats “Netflix”´s 79 kr. Hvem sagde Stjernekrig?

Så pt. må vi nøjes med denne nye trailer, hvor kult legenden/instruktøren Werner Herzog med dyster dommedags stemme varmer op til stjerne braget. Mon han har genoplivet Klaus Kinski som lejesvend?

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.