MovSer

All about movies and series

Meget er sket siden George Lucas første gang legede med "Lego klodser", dengang i 1977. Nu er vi jo som bekendt i 2020, så...

Gad vide hvordan ´Wonder Womans´ Gal Gadot kunne “vises frem” i dette outfit?

Det er vi sikkert en del der – indrømmet? – kunne drømme lidt om, men måske åbner chancen sig nu?

For under torsdagens Disney Investor konference, blev der nemlig tweeted:

Robert Iger @RobertIger
“We are thrilled to have the great Patty Jenkins directing our Star Wars feature film ´Rogue Squadron´, and as a true admirer of her work, it is an honor to have Patty directing her next film for us!

Nyheden gør Jenkins den første kvinde til at lede en “Star Wars” spillefilm. Se hendes kommentar her:

“Wonderful” Patty! Måske du så endelig kan redde det synkende, i hvert fald de seneste biografversioner, af Star Wars mammut serien. Den kommende `Rogue Squadron´ vil foregå længere ude i tiden efter ‘The Rise of Skywalker’. Filmen kommer ikke til at handle om Jedi-krigere og brugere af Kraften, men om en ny generation af starfighter-piloter.

Patty er dog ikke den eneste der “prøver” at få ´Star Wars´ på rette fod igen. Således er instruktørerne Taika Waititi og J.D. Dillard også i gang med hver deres “bagning”.

Men vent der kommer mere Star Wars venner!:

Ikke bare én, men to spinoff-serier til ´The Mandalorian’ er på vej. Originalseriens skaber Jon Favreau står bag den ene kommende serie med titlen ‘The Rangers of the New Republic’. Den anden vil omhandle karakteren Ahsoka Tano og bliver skabt af Dave Filoni, som har flere animerede Star Wars-serier bag sig og som også har skrevet på ‘The Mandalorian’.

Desuden vender Hayden Christensen og Ewan McGregor fra prequel-trilogien tilbage til universet i ‘Obi-Wan Kenobi’-serien, hvor de indtager deres roller som Darth Vader og… Obi-Wan Kenobi.

Serien ‘Lando’, som følger Lando Calrissian, kommer også ud på streamingtjenesten. Donald Glover spillede senest karakteren i ‘Solo: A Star Wars Story’, men der er intet nyt om, hvorvidt han vender tilbage i rollen.

Og vi er ikke færdige endnu!. For derudover kommer ‘A Droid Story’ om R2-D2 og C-3PO, den animerede serie ‘Star Wars Visions’, en ‘The Clone Wars’-spinoff med titlen ‘The Bad Batch’ samt den dark side-tematiserende serie ‘The Acolyte’.(WOW!)

Slutteligt er der nyt fra den allerede annoncerede serie ‘Andor’ om ‘Rogue One’-figuren Cassian Andor, spillet af Diego Luna. Serien er i produktion, og den får premiere i 2022 på Disney+.

Ja meget er sket siden George Lucas første gang legede med “Lego klodser”, dengang i 1977.

Patty, may the Force be with you!

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.