MovSer

All about movies and series

Once Upon a Time in Hollywood en Box office succes Once Upon a Time in Hollywood en Box office succes
Quentin Tarantino’s seneste film Once Upon a Time in Hollywood har ikke kun taget anmelderne med storm, men også publikum. Tarantino’s film er normalt... Once Upon a Time in Hollywood en Box office succes

Quentin Tarantino’s seneste film Once Upon a Time in Hollywood har ikke kun taget anmelderne med storm, men også publikum. Tarantino’s film er normalt kendt for at være længe om at indtjene sine penge, denne gang er dog anderledes. Filmen har allerede indtjent 180 millioner dollars globalt på få uger og med et produktionsbudget på 90 millioner dollars, +markedsføring op mod 45 millioner dollars, så har filmen tjent sine penge hjem.

Once Upon a Time in Hollywood har potentialet til at blive Tarantino’s mest indbringende film nogensinde, der pt. indtages af Django Unchained med 425 millioner dollars.

Sony der er produktionsselskab på Once Upon a Time in Hollywood, har grund til at være meget tilfredse i øjeblikket. Spiderman: Far From Home har nu officielt indtjent 1.109 milliarder dollars og dermed Sony’s mest indbringende film nogensinde, der tidligere tilhørte Skyfall med 1.108 millarder Dollars.

Sony’s tredje film Angry Birds 2 har også lige haft premiere og åbningsweekenden har allerede indtjent 32 millioner dollars ud af et 65 millioner dollars budget. Det skal siges at dette kun er i USA, da filmen endnu ikke har haft internationalt premiere. Forventningerne og prognoserne er meget positive og alt tyder da også på, at Angry Birds 2 bliver en indbringende film for Sony.

Disney har også Box Office succes i øjeblikket, da Løvernes Konge nu officielt er blevet den tiende mest indbringende film nogensinde. Filmen har dermed skubbet Black Panther ud af top ti, ved at have indtjent hele 1.351 milliarder dollars. Disney ejer i dag rettighederne på ni film ud af de ti mest indtjenende film nogensinde, ikke ringe af den lille mus.

Er du overrasket over disse film har tjent så godt?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.