MovSer

All about movies and series

Once Upon a Time in Hollywood med kæmpe åbning Once Upon a Time in Hollywood med kæmpe åbning
Tarantino’s seneste film Once Upon a Time in Hollywood har vist sig at være den bedste åbningsweekend for instruktøren fra Tennessee. Filmen åbnede fredag... Once Upon a Time in Hollywood med kæmpe åbning

Tarantino’s seneste film Once Upon a Time in Hollywood har vist sig at være den bedste åbningsweekend for instruktøren fra Tennessee. Filmen åbnede fredag med 16.9 millioner dollars og for hele weekenden skulle tallet nærme sig 41 millioner dollars. Tarantino’s hidtil bedste åbning var Inglourious Basterds (2009) der havde en åbningsweekend på 38 millioner dollars.

Der er dog langt op til filmens 92 millioner dollars budget og normalt ville filmselskabet være nervøs for om den ville tjene penge. Det er dog med Tarantino’s film, at de ikke åbner som de fleste blockbusters. Til gengæld lever hans film i længere tid og flere regner med at han nemt slår hans mest indtjenende film hidtil Django Unchained (2012).

Men der er dog langt op til weekendens store vinder. Løvernes konge kommer til at indtjene 77-80 millioner i sin anden weekend, der pt. har indtjent 768 millioner dollars på verdensplan.

Once Upon a Time in Hollywood har først premiere 15 august i Danmark, så hvordan den bliver modtaget vil tiden vise. Tarantino’s film har dog historisk set haft et godt tag på det danske publikum, hvor hans film altid har klaret sig forrygende.

Vi anmelder selvfølgelig filmen, så hold øje.

Glæder du dig til at se Once Upon a Time in Hollywood?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.