MovSer

All about movies and series

Pirates of the Caribbean 6(?) bliver et “All-Girl” cast med Margot Robbie som “Jackie Sparrow”. Pirates of the Caribbean 6(?) bliver et “All-Girl” cast med Margot Robbie som “Jackie Sparrow”.
Når sjette(?) del af Pirates of the Caribbean engang får sin premiere, bliver det ikke med den højt elskede Captain Jack Sparrow i hovedrollen.... Pirates of the Caribbean 6(?) bliver et “All-Girl” cast med Margot Robbie som “Jackie Sparrow”.

Disney studierne udtalte tilbage i december måned at sjette del af en evt. kommende Pirates of the Caribbean film skulle indeholde “ny energi og nyfunden spontanitet”, men mon ikke også der ligger lidt penge overvejelser og “skvulper” lidt?

Det samlede Pirates franchise har siden debuten tilbage i 2003, sammenbragt Disney studierne $4,517,852,068 millioner dollars, alene i biografindtægter!

Johnny Depp plejer at indkassere en rundt regnet 90 millioner dollars pr. film, ihvertfald for de seneste tre.

Margot Robbie stod til at inkassere en 9-10 millioner dollars for sin hovedrolle som Harley Quinn i filmen Birds of Prey. Dette beløb svarer til det samme beløb Johnny Depp modtog for den første Pirates of the Caribbean film, vi skal dog huske at det dengang var i 2003 dollars, så….

Nu har Depp på det seneste “kvajet” sig gevaldigt med både stoffer, hustruvold og fejlkalkulerede investeringer. Dette er ikke noget der “pynter” hos et image som Disneys, så pt. er Jack Sparrow karakteren blevet nødsaget til at gå planken ud i de næste fortællinger.

Sidste film i serien var Salazar´s Revenge fra 2017, der nogenlunde holdt “skuden” oven vande grundet filmens “overseas” indtægter.

Nu er kvindelige hovedroller på film jo “god politik” og da kvinder desværre historisk set også er dårligere forhandlere ved lønforhandlingsbordene, går der nok en rum tid inden Margot Robbie kan tillade sig at bede om lønforhøjelser i Johnny Depp vægtklassen. En Hollywood producer kan desværre også sidde med sine sikre kort på hånden, når der pt. skal snakkes “box-office resultater” efter “overskuddet” fra Margot Robbies Birds of Prey indsats.

Faktum er i hvert fald nu, at Margot Robbie har fået tjansen til at føre Pirates of the Caribbean franchiset tilbage på “sikker grund”, efter problembarnet Johnny Depps forlis.

Det bliver igen Birds of Prey/BumbleBee/The Flash manuskriptforfatteren Christina Hodson der skal stå for historien, der denne gang bliver en “all-girl gang” film, der skal søsættes.

Projektet bliver beskrevet som: “a wholly original story with new characters under the Pirates moniker.”

Så det lyder lidt som om at Jack Sparrow karakteren ikke er helt ude?. Det er jo også altid godt med en “backup plan”.

For Chernobyl seriens forfattere Craig Martin og Ted Elliott, har nemlig også deres Pirates of the Caribbean hænder nede i gryden, for endnu en Jack Sparrow fortælling.

Mega produceren Jerry Bruckheimer vil igen stå som producer for begge projekter. Ren søgang på Pirates skuden.

Ja det ser ud til at Disney studierne er villige til at søsætte mange udgaver af franchiset, men Margot Robbie som sørøver er ikke noget TheMovser på nogen måde frygter. Velkommen ombord, du smukke styr”mand”!

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.