MovSer

All about movies and series

Pixar chok! Soul får Disney+ premiere 25. december, så behold endeligt dit abonnement. Pixar chok! Soul får Disney+ premiere 25. december, så behold endeligt dit abonnement.
Den længe ventede Pixar film Soul er flere gange blevet biografdato flyttet, senest til den 20. november. Men nu får biograferne lige et slag... Pixar chok! Soul får Disney+ premiere 25. december, så behold endeligt dit abonnement.

Corona virussen har ikke kun udskudt biografpremierer og store filmproduktioner.

Således har flere af de kommende streamings produktioner for Disney+ stået i længere stampe end Bambis Stampe kan stampe……..eller sådan lignende.

Den længe ventede Pixar film Soul er flere gange blevet biografdato flyttet, senest til den 20. november. Men nu får biograferne lige et slag mere, for filmen får nu i stedet sin premiere på Disney+ den 25. december.

Og ikke nok med det så bliver den “gratis”, så længe man betaler for sit abonnement.

Disneys Chief Executive Officer Bob Chapek udtaler:

“Vi er begejstrede for at kunne dele Pixar’s spektakulære og bevægende Soul med publikum, direkte til Disney + i december. En ny original Pixar film er altid en særlig begivenhed, og denne virkelig hjertevarmende og humoristisk historie om menneskelig forbindelse og at finde sin plads i verden, vil være en godbid for familier at nyde sammen denne feriesæson.”

‘Soul’ er instrueret af Pete Docter, der stod bag den populære ‘Inside Out’. Den handler om musiklæreren Joe Gardner (Jamie Foxx), der drømmer om en karriere som jazzmusiker. Da han endelig lander sit første job, falder han uheldigvis ned i et kloakhul og transporteres til en anden verden. Her møder han 22 (Tina Fey), en sarkastisk teenager, der ligesom han er fanget i den mystiske kloak.

Sammen forsøger de at finde tilbage til den virkelige verden, men rejsen derhen kommer til at kræve store mængder af selvindsigt.

Så vi kan altså godt beholde Disney+ lidt endnu vil vi sige, men hvor længe vil vi kunne holde på biograferne?

Den kontroversielle Mulan får sin Disney+ premiere herhjemme 4. december.

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.