MovSer

All about movies and series

Producer sagsøger Warner for IT filmene Producer sagsøger Warner for IT filmene
En af producerne fra miniserien IT fra 1990 Larry Sanitsky sagsøger nu Warner Bros for at bryde hans kontrakt. Larry Sanitsky og Fred Konigsberg... Producer sagsøger Warner for IT filmene

En af producerne fra miniserien IT fra 1990 Larry Sanitsky sagsøger nu Warner Bros for at bryde hans kontrakt.

Larry Sanitsky og Fred Konigsberg ejede i 1980’erne Telepictures, hvor de købte rettighederne til Stephen King’s IT. De lavede miniserien for ABC og var med hele vejen til pre-production. De forlod efterfølgende Telepictures da de blev solgt til Lorimar, fik i kontrakten indskrevet at de fik credit for miniserien.

Ifølge søgsmålet fik de også en kontrakt på, at blive exclusive executive producers, på nuværende og på al fremtidige sequels, spin-offs og remakes. Ifølge anklagerne stoppede Warner med at udstede resultatopgørelser i 1995 og de to producerer blev aldrig kontaktet angående IT (2017) og IT: Chapter two.

Derudover er der anklager om, at de skal have 10% af al nettofortjeneste, som vil løbe op i flere millioner dollars. Konigsberg døde dog i 2016 84 år gammel og derfor er der kun Larry Sanitsky (64år) tilbage.

Larry og Fred stod også bag miniserien TheTommyknockers fra 1993, som Larry Sanitsky pt. arbejder på, for at lave en film adaption.

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.