MovSer

All about movies and series

Ridley Scott teamer op med Lady Gaga i kommende Gucci projekt. Ridley Scott teamer op med Lady Gaga i kommende Gucci projekt.
En film omkring mordet på Maurizio Gucci ser nu ud til at blive en realitet med Lady Gaga og Ridley Scott ved styrepinden. ... Ridley Scott teamer op med Lady Gaga i kommende Gucci projekt.

82 årige Ridley Scott er – heldigvis – utrolig svær at få afsat på plejehjem og har pt. gang i omkring 10 projekter bla. “Gladiator 2”. Hans færdiggørelse af de tre “Alien” prequel film, “Prometheus” fra 2012 og “Alien: Covenant” fra 2017, syntes dog at forfalde for døve ører hos Disney.

Scott , (nej han er englænder, ikke skotte) der ud over at kunne levere fantastiske science fiction film og verdener, har også alle dage været glad for “the rich and the beautiful”.  Det har han tidligere bevist i film som: “Hun så det ske” fra 1987, “The Counselor” fra 2013 og senest i “All the money in the world” fra 2017.

Nu er Scott så faldet over novellen: “The house of Gucci: A sensational story of murder, madness, glamour and greed”.

Novellen omhandler Gucci familien og primært mordet på Guccio Gucci´s barnebarn Maurizio Gucci.

Patrizia Reggiani var Maurizio Gucci´s ex kone og det var hende der var anklaget for mordet. Hun nåede at sidde inde for mordet i 16 år inden hun blev løsladt for god opførsel.

En casting i rollen som den “forsmåede” ex hustru Patrizia Reggiani, er nu gået til pop-sensationen/idolet Lady Gaga. Hun havde sidst Golden Globe succes i “A Star is Born”.

Så få nu afpudset jeres Gucci tasker!

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.