MovSer

All about movies and series

Robert Rodriguez skal instruere minimum et Mandalorian S2 afsnit Robert Rodriguez skal instruere minimum et Mandalorian S2 afsnit
Der har den seneste tid været mange rygter omkring, at Robert Rodriguez kommer til at instruere minimum et afsnit af The Mandalorian sæson 2... Robert Rodriguez skal instruere minimum et Mandalorian S2 afsnit

Der har den seneste tid været mange rygter omkring, at Robert Rodriguez kommer til at instruere minimum et afsnit af The Mandalorian sæson 2 – Nu er det officielt bekræftet!

Nyheden der kommer fra hnentertainment, bekræfter nu at Rodriguez skal instruere et afsnit. Rodriguez er nok mest kendt for film såsom; Desperado (1995), From Dusk til Dawn (1996), The Faculty (1998), Sin City (2005), Planet Terror (2007), Machete (2010) og Alita: Battle Angel (2019).

Robert Rodriguez er et interessant og måske et for nogle et underligt valg. Men ser man på hans tidligere film og hvilke genre han mestre, så giver det faktisk god mening. The Mandalorian er en science-fiction rum western, som western mesteren Rodriguez sikkert kan tilføje endnu mere badass western style til Disney’s serie.

Der er mange andre rygter omkring sæson 2 af The Mandalorian. Et af disse rygter var, at Carl Weathers der også spiller (Greef Karga) med i The Mandalorian, skulle instruere et afsnit. Dette bekræftede Jon Favreau for nyeligt. Valget er et logisk valg, da Weathers kender Stars Wars DNA og er en habil instruktør.

Rygterne har været mange, dog er der et, som med sikkerhed er afvist. Manden der bl.a har instrueret Wolverine og Logan (James Mandgold), har for nyligt afvist at han skal instruere et afsnit.

Hvem synes du kunne være spændende til at instruere et afsnit?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.