MovSer

All about movies and series

Robin Hood Live-Action/CGI kommer til Disney+ Robin Hood Live-Action/CGI kommer til Disney+
Disney’s store industrielle maskine kører bare derud af, med flere Live-Action versioner af tidligere store tegnefilm. Seneste skud på stammen er en af undertegnede’s... Robin Hood Live-Action/CGI kommer til Disney+

Disney’s store industrielle maskine kører bare derud af, med flere Live-Action versioner af tidligere store tegnefilm. Seneste skud på stammen er en af undertegnede’s store Disney favoritter, nemlig 1973 Tegnefilmen Robin Hood.

Tegnefilmen er meget løst baseret på røveren fra den engelske folktradition, dette selvfølgelig for at gøre tegnefilmen mere børnevenlig. Disney’s udgave af Robin Hood blev aldrig en succes blandt filmkritikerne, hvor den i dag ligger lige over 50%. Den har dog siden udgivelsen i 1973, fået masser af kærlighed blandt Disney fans.

Det siges at Disney ser den kommende Live-Action film som en musical adventure og hvor det vil være en verden fyldt med antropomorfe dyr. Klassikeren fra 1973 havde også mange fantastiske sange og den ligger helt klart op til en form for musical. Den kommende Live-Action Robin Hood bliver med al sandsynlighed en Disney+ exclusiv.

Derudover skulle manuskriptforfatteren Kari Granlund skrive manuskript til Robin Hood, hvilket hun iøvrigt også gjorde til 2019 version af Lady og vagabonden.

Som instruktør har de hevet Carlos López Estrada, der er en forholdsvis uprøvet filminstruktør. Han fik sin debut som filminstruktør i 2017 med “Blindspotting”

Det vides endnu ikke, hvem der skal ligge stemme til Robin Hood, Sheriffen af Nottingham, Sir Hiss, Lille John og Broder Tuck.

Hvem synes du kunne være gode bud til stemmer?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.