MovSer

All about movies and series

Så står det 1-0 til Mads Mikkelsen i WM i Grindelwald, med castingen af superskurken. Så står det 1-0 til Mads Mikkelsen i WM i Grindelwald, med castingen af superskurken.
Ifølge en officiel Warner Bros meddelelse, er Mads Mikkelsen nu indstillet til at erstatte Johnny Depp som Grindelwald i ´Fantastiske skabninger 3´. Så står det 1-0 til Mads Mikkelsen i WM i Grindelwald, med castingen af superskurken.

Vores “egen” Mads Mikkelsen kan nu officielt tilskrive sig endnu et franchise på sit imponerende CV, nemlig ´Harry Potter/Fantastiske skabninger´ fortællingerne.

Ifølge en officiel Warner Bros meddelelse, er Mads Mikkelsen nu indstillet til at erstatte Johnny Depp som Grindelwald i ´Fantastiske skabninger. Nyheden kommer blot en uge efter at `Druk/Hannibal´ skuespilleren fik opdateret sine fans ved at sige, at han “venter på et telefonopkald” for at kunne gøre det officielt. Vor danske skuespiller har spillet nøgleroller i nogle af verdens største franchises, typisk skurkagtige roller i Casino RoyaleDoctor Strange og den elskede Hannibal serie, eller i Star Wars Rogue One som Galen Erso.

Warner Bros. har været nødt til at handle hurtigt efter Johnny Depp’s juridiske omstændigheder, men i betragtning af filmens forholdsvis korte produktionstid, vil Mads Mikkelsen tilsyneladende passe lige ind i rollen, som tidligere er blevet spillet af Colin Farrell i 2016.

Mange fans havde da også håbet på at Colin Farrell havde gentaget rollen, men Farrell spiller i øjeblikket ´The Penguin´ på Batman sættet på samme tid som Fantastic Beasts filmer. I en anden tid, kunne han teoretisk set været i stand til at hoppe frem og tilbage, men under COVID-19 pandemi restriktionerne, er Farrell er nødt til at blive sat fast. Heldigvis lever ´Fantastic Beasts´ filmene i en verden af magi, hvilket gør en Johnny Depp udskiftning forholdsvis logistisk let at forklare.

Der filmes nu i øjeblikket lige uden for London, forud for sin udgivelsesdato juli 15, 2022.

Det kører sgu for Mads Mikkelsen, så mon ikke Mads en dag dukker op i en ny version af Matador som selveste Mads Skjern? Det er snart det sidste han mangler!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.