MovSer

All about movies and series

Sarah Connor stjæler Schwarzeneggers signatur dialog i ny Terminator: Dark Fate trailer. Sarah Connor stjæler Schwarzeneggers signatur dialog i ny Terminator: Dark Fate trailer.
Ny trailer offentliggjort til "Terminator: Dark fate" hvor Sarah Connor b.la. stjæler en populær replik fra Schwarzenegger. Sarah Connor stjæler Schwarzeneggers signatur dialog i ny Terminator: Dark Fate trailer.

Nedtællingen til vores fælles dommedag 31.10.19 er så småt i gang, da vi her når premieren på det nyeste kapitel i James Camerons saga beretning om dræbermaskiner fra fremtiden og civilisations undergang.

Det hele startede ironisk nok i George Orwell året 1984 med b-filmklassikeren “The Terminator” der for alvor fik Mr. Universe himself Arnold Schwarzenegger ud til den brede befolkning.

Filmen blev også et stort gennembrud for den dengang “Piranha 2” kendte instruktør James Cameron, der i et mareridt havde hentet inspiration fra hans drøm om robotter og dræbermaskiner, sendt fra fremtiden. Filmen fik i 1991 den uundgåelige to´er, der nu bliver betragtet blandt de 10 bedste action/sci fi film i vores galakse. 3 yderligere film trådte op i sagaen, dog uden Camerons indblanding, hvilket man specielt kunne skue ved femte dels “Terminator: Genisys” fra 2015.

Som i bedste “Halloween” stil har man nu skrabet de tre foregående kapitler væk, og den kommende “Terminator: Dark Fate” skal så forstås som den “rigtige” treér, hvor “Terminator 2: Dommedag” slap.

Derfor spiller nu 72-årige Arnold Swarzenegger igen sin signatur rolle som dræber robotten T-1000, der troligt er klar med en hjælpende hånd(bazooka?)til oprøreren Sarah Connor, spillet af den i serien tilbagekommende 63 årige Linda Hamilton.

En overraskelse der dog tog åndedrættet fra de fleste, var nyheden om en tilbagevending af John Connor karakteren, der overraskende nok skulle genspilles af crack vraget Edward Furlong. Furlong har haft éen lang deroute siden T2´s premiere, så det bliver spændende om han bliver overladt til CGI eller om Arnold får ham i rehab eller træningscenter.

Gabriel Luna skal spille filmens største robot trussel og Tim Miller har instrueret herlighederne. Han stod som bekendt for instruktionen i den første og bedste “Deadpool” film fra 2016, og reddede hermed Ryan Reynolds fra “Romantic comedy”-helvedet han dengang sad fast i.

Så det bliver spændende at se om “Terminator”-franchiset kan/bør friskes op igen. Tredje del i den oprindelige saga “Terminator 3: Rise of the machines” fra 2003 har absolut dens berettigede fans, så det bliver en fadæse af de større hvis “Terminator: Dark Fate” ikke kan leve op til dette. Rygterne snurrer i øvrigt at det er starten på en ny trilogi? Forvirrende.

James Cameron har produceret og skrevet skidtet, men altså IKKE instrueret, så hvad mener læserne?

Bliver det “Dark fate” for franciset altså en “Titanic” i overført betydning, eller bliver det en gang “Rise of the machines” som den nu skrottede 3´er hed?

Mens vi diskuterer dette inden premieredatoen hvor vi forhåbentligt bliver klogere, har Movser.dk lagt lidt “Terminator” inspirende underholdning óp mens vi venter.

Schwarzenegger er iøvrigt klar til og in talks, som de siger i Hollywood, til en ny omgang Conan, nemlig: “Legend of Conan” og er blevet set med John Milius som lavede originalen “Conan the Barbarian” tilbage i 1982. Mon ikke Arnold skal låne Dwayne Johnsons nøgler til træningscentret?

Mens vi venter kan vi jo også gå i rip-off skufferne:

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.