MovSer

All about movies and series

Scrooged Remake med Kevin Hart? Scrooged Remake med Kevin Hart?
En af de store jule klassikere med Bill Murray, Scrooged fra 1988 er måske på vej med Kevin Hart. Meningerne om Kevin Hart er... Scrooged Remake med Kevin Hart?

En af de store jule klassikere med Bill Murray, Scrooged fra 1988 er måske på vej med Kevin Hart. Meningerne om Kevin Hart er mange og undertegnede er heller ikke ligefrem den største fan. Galskaben bør dog stoppe nu! Hvorfor vil Paramount Pictures dog tage chancen ved at lave et remake af en film der stadigvæk fungerer, så glimrende som den gør? Penge! Kevin Harts film har generelt indspillet en del, dog er jeg sikker på, at et remake af Scrooged ikke vil gå godt i biograferne.

Det skal siges at der ikke er skrevet noget manuskript, men efter sigende skulle Paramount være interesseret i et remake med Kevin Hart i en fremtrædende rolle.

Du får her et par smagsprøver fra filmen fra 1988 med Bill Murray i hovedrollen;

Men hvad synes I? hvordan har I det med, at det skal være med Kevin Hart?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.