MovSer

All about movies and series

Se Anders Matthesen som skurk(!!??) i ny Marco Effekten trailer. Se Anders Matthesen som skurk(!!??) i ny Marco Effekten trailer.
45-ĂĽrige Anders Matthesen er som bekendt en travl herre med flere hĂŚnder i flere gryder. Nu dukker han op i den kommende Afdeling Q. Se Anders Matthesen som skurk(!!??) i ny Marco Effekten trailer.

45-ĂĽrige Anders Matthesen er som bekendt en travl herre med flere hĂŚnder i flere gryder. Nu dukker han op i den kommende Afdeling Q.

´Marco effekten´ har nu fĂĽet sin første egentlige trailer og her ĂĽbenbares det ved overaskende selvsyn, at “Anden” Anders Matthesen har en større rolle i filmen, som forretningsmanden Teis Snap, der tilsyneladende fĂĽr Carl Mørcks mĂĽlrettede efterforskning at føle.

I ‘Marco Effekten’ bliver Mørck, Assad og Rose rullet ind i en sag om omfattende korruption og magtmisbrug, da en udenlandsk dreng, Marco, bliver taget i forsøget på at smugle sig selv over grænsen – med et pas fra en forsvunden eftersøgt, Stark, på sig. Det, der i starten synes at være en tilfældighed, eksploderer i en skæbnesvanger menneskejagt rundt i den københavnske undergrund, blandt mafiakarteller og ministerielle embedsmænd.

‘Marco Effekten’ er instrueret af Martin Zandvliet (‘Applaus’, ‘Under sandet’).

Trailer tid:

Det har vÌret en sikker kassesucces, hver gang der er kommet en ny tilføjelse i filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens bogserie Afdeling Q. Det samme bliver formentlig tilfÌldet for Marco Effekten, der dog er en ny start pü historien om Carl Mørcks opklaring af henlagte forbrydelser.

Anders Matthesen kan senere ses i Mehdi Avaz´ film kommende nye film, der hedder Toscana. Filmen handler om en mand pü en rejse for at finde sig selv.

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlÌrt skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.