MovSer

All about movies and series

Se danske Claes Bang som mørkets fyrste i teaser trailer for Netflix Dracula. Se danske Claes Bang som mørkets fyrste i teaser trailer for Netflix Dracula.
"Sherlock" folkene og Netflix har udsendt teaser trailer til den kommende "Dracula" Se danske Claes Bang som mørkets fyrste i teaser trailer for Netflix Dracula.

Selvom Sherlock Holmes er den mest filmede fortælling, giver Dracula fortællingen den kendte detektiv hård kamp til stregen, med mere end 200 film baseret på vampyr greven.

Derfor er det vel også naturligt at skaberne af den elskede serie “Sherlock” med Benedict Cumberbatch, vil forsøge sig med både hvidløg og skarpe træsplinter.

Sammen med BBC og serie giganten Netflix har de nu fået 3 episoder i kassen med danske Claes Bang i hovedrollen som mørkets fyrste, som vi måske sidst husker fra palme vinderen “The Square”.

Danske Claes har dog absolut noget at leve op til, med ikoniske versioner af “Dracula” spillet b.la. af Bela Lugosi, Christopher Lee, Klaus Kinski, Max Schreck og Gary Oldman.

Kan han tage denne næsten umulige kamp op? Fedt ser det dog ud!

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.