MovSer

All about movies and series

Se den nye Candyman trailer her og GYS! Se den nye Candyman trailer her og GYS!
25. juni har Nia DaCosta´s nye version af Candyman premiere og Universal Pictures har nu udsendt den første trailer. Se den nye Candyman trailer her og GYS!

Så er det ved at være tid igen hvor vi skal sige “Candyman”, men HUSK nu IKKE fem gange ! For guds skyld IKKE 5 gange!

De fleste horror fans kan sikkert skrive under på, at hvis ikke Bernard Rose´s film Candyman fra 1992 var halvfemsernes bedste horror film, så ihvertfald på top 10 over de bedste! – Silence of the Lambs?

Den ikoniske horrorfilm, der gjorde skuespilleren Tony Todd til horror icon som den enarmede slavearbejder der går igen – og igen – og igen, er blevet en horror klassiker på – næsten – højde med Jason, Leatherface, Freddy Krueger og alle de andre “hyggelige” fætre og onkler vi allernådigst ikke vil drømme om, når nattens isning falder på.

I 1995 forsøgte den kommende Twilight instruktør Bill Condon sig på franchiset med Candyman: Farewell to the Flesh. Den var ikke heeeelt oppe at ringe ved etterens genialiteter og Candyman: Day of the Dead fra 1999, øh tja…..

25. juni går det igen løs i biografen med en såkaldt “re-imagining/spiritual sequel” og det er ikke hvem som helst der står bag denne.

Den kvindelige instruktør Nia DeCosta er et forholdsvis nyt navn på horror “himlen”, men hun har for nyligt udtalt til alverdens hungrende horror fans omkring det blodige aspekt i den kommende Candyman:

“Yeah, I really love gore. It was something that Jordan(Peele) and I talked a lot about because what’s fun about working with Jordan was our horror aesthetics are different. Jordan’s really brilliant at not showing everything, and my instinct is to do the exact opposite. It’s really funny actually, that question, because it’s something I thought about a lot. But there’s a good amount of things you don’t want to see.”

Så ingen “tøsepjat” her!

Producer og manuskriptforfatter navnet på de nye “opgraderinger”, som du kunne læse dig til foroven, er til gengæld ingen ringere end Jordan Peele, og hvis ikke dette får det til at risle ned af nakken på dig som horror fan, må horror for dig være når Preben Elkjær misser et straffespark!

For han er nemlig manden bag de to “black coffee” horror perler: Get Out fra 2017 og Us fra 2019!

Yes sir, the REAL horror is BLACK as the darkest hellhole in town, må man fristes til at sige!

Han stod også som producer på Spike Lee´s kunstneriske comeback The BlacKkKlansman fra 2018, der virkelig fik den sorte Martin Scorsese på ret kurs efter flere års ørken(eller er det Ghetto?)vandring.

Hovedrollen i det nye epos står Yahya Abdul-Mateen II for. Han spiller også rollen som skurken Black Manta i de to Aquaman film af James Wan. Han skulle også dukke op i den kommende Matrix 4.

Og ja Tony Todd dukker også op igen i filmen….

Se den nye trailer her:

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.