MovSer

All about movies and series

Se en fedladen Russell Crowe gå stjerne amok på forsvarsløs kvinde i ny Unhinged trailer. Se en fedladen Russell Crowe gå stjerne amok på forsvarsløs kvinde i ny Unhinged trailer.
En noget velpolstret Russell Crowe nedskruer sig psykopat mode i ny Unhinged thriller, der ganske corona optimistisk får premiere 1. juli i år. Se en fedladen Russell Crowe gå stjerne amok på forsvarsløs kvinde i ny Unhinged trailer.
Unhinged kan oversættes til sindsforvirret og det må man sige Crowes karakter i den grad udviser i ny filmtrailer:

 

“And I will have my vengeance, in this life or the next.”

Sådan siger den slanke og temmelig adrætte potente herre til højre i billedet fra filmen Gladiator.

Manden til venstre, der ligner noget der går til casting som bassist hos Bamses venner, er den samme herre, nemlig skuespilleren Russell Crowe.

“At my signal, unleash hell”.
Den velpolstrede herre er en mand der har fået nok. Af samfundet, “nej”-sigende kvinder, dumme præsidenter og tilsyneladende corona lukkede værtshuse.
I Derrick Bortes nye thriller Unhinged “følger” vi en mand der går amok a la Michael Douglas i Joel Schumachers Falling down fra 1993.
En skæbnesvanger dag slår det klik hos “bamsefar” i filmen beskrevet som anonymiteten selv “The Man”, og det går ud over den tilfældige kvinde Rachel.
Filmen havde oprindeligt en åbningsdato i september, men er nu “hasteudsendt” omkring biografåbningerne med ny optimistisk corona dato af 1. juli i år.
Maximus havde nok udtalt: ARE YOU NOT ENTERTAINED!?
Hvad siger vi Movser fans? Er det STORT nok?
Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.