MovSer

All about movies and series

Se Nikolaj Coster-Waldau jagte den “sidste” Michelin-stjerne i `Smagen af sult´ trailer. Se Nikolaj Coster-Waldau jagte den “sidste” Michelin-stjerne i `Smagen af sult´ trailer.
Christoffer Boes mest kendte "hits" er nok `Spies & Glistrup´ fra 2013 og "Jussi" hittet ´Journal 64´ fra 2018, så det er en erfaren... Se Nikolaj Coster-Waldau jagte den “sidste” Michelin-stjerne i `Smagen af sult´ trailer.

Hvad er ´Smagen af sult`, er det “mere vil have mere”? Det får vi forhåbentligt lidt svar på i Christoffer Boes kommende billedkønne maddrama film af samme navn, der får premiere 25. februar næste år.

Her spiller 50-årige Nikolaj Coster-Waldau overfor 35-årige(ja, det er ikke kun amerikanerne der “kan” det der med aldersforskel!) Katrine Greis-Rosenthal parret Carsten og Maggi, der kæmper for en Michelin-stjerne til deres restaurant. Stjerneklart.

Skal vi se den spritnye og flotte trailer?:

Christoffer Boes mest kendte “hits” er nok `Spies & Glistrup´ fra 2013 og “Jussi” hittet ´Journal 64´ fra 2018, så det er en erfaren herre vi har at gøre med. Filmen er skrevet i samarbejde med Tobias Lindholm.

48-årige Nicolas Bro medvirker også i filmen som Torben, hvilket så vil være hans 8. film der laves i samarbejde med Boe.

Filmens synopsis skulle være som følger:

Mand møder kvinde, de forelsker sig, skaber en familie, opbygger en restaurant og så pludselig går alt i stykker. Scenariet er velkendt. Imellem de store nedslag leves, drømmes og bristes liv – og ikke kun mellem de to elskende men også de børn som de har frembragt. Deres lille pige prøver desperat at redde sin familie – men de gode intentioner starter en lavine af uforudsete konsekvenser som risikerer at ødelægge alt hvad hun har kært.

Lyder nu alligevel ikke til at være et remake af denne så?:

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.